Stars

Hilaria Baldwin o porodu: "Dok sam rađala, Alec me pitao mogu li se malo stišati jer telefonira"

  • Hilaria Baldwin još jednom je podijelila intimne detalje o svom iskustvu poroda
  • Na svojoj Instagram priči otkrila je kako joj je suprug Alec Baldwin rekao “da se stiša” dok je rađala
  • Nakon tragedije koja je zadesila njenu obitelj, Hilaria ponovno nastavlja dijeliti sadržaj na svojim profilima na društvenim mrežama

Na Instagram storyju 37-godišnja Hilaria otkrila je kako joj je suprug Alec prilikom poroda sina Rafaela, jednog od šestero djece koje par ima zajedno, rekao da se stiša. “Alec me ušutkao dok sam rađala Rafu… Bio je na telefonu. “Ššš! Možeš li se stišati?”, napisala je u opisu uz repost članka pod naslovom “Kad mi je muž rekao da se stišam dok sam rađala, znala sam da je naš brak gotov.” “Istog trenutka kad je to izgovorio, shvatio je da zvuči kao budala pa se pokunjio,” nastavila je Hilaria i šaljivo nadodala da je ona ipak “zadržala brak” i “rodila još 522 bebe nakon toga.” “Poštedit ću vas detalja moje reakcije za sada,” zaključila je na Instagram priči. “Ali više se nikad nije ponovilo.”

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Možda vas zanima Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon fatalne nesreće: "Nisam povukao okidač!" Rubrika Stars Stars

Nakon tragične pucnjave u listopadu, koja se dogodila na setu filma “Rust”, u kojoj je život izgubila kinematografkinja Halyna Hutchins, 63-godišnjem Alecu Baldwinu podršku i utjehu pružila je upravo supruga Hilaria, s kojom je u braku gotovo deset godina. Hilaria je otvoreno progovorila o borbama s kojima se nose kao par nakon tragedije, prošlog je tjedna tako objavila da Alec boluje od PTSP-a, a u njegovu obranu svakodnevno staje na društvenim mrežama. Prije Alecovog prvog intervjua nakon tragedije, sa Georgeom Stephanopoulosom, Hilaria je objavila zajedničku fotografiju sebe i Aleca s opisom “Jedna noga ispred druge.”, čije bi se značenje moglo prevesti i kao nastavljanje dalje dan po dan nakon teškog razdoblja, a ne odustajanje.

U drugoj je pak objavi Hilaria opet otvoreno Alecu iskazala potporu i napisala: “Moj Alec, tu sam da zaliječim svu bol koju mogu. Ne idem nigdje. I dalje za Aleca i Hilariju, s puno nereda, jakih emocija, ali i puno puno ljubavi – do samog kraja.”
Iako je tragedija sa seta filma “Rust” još svježa, čini se da se Hilaria i Alec s time nose kako najbolje mogu. Hilaria je tako na Instagramu podijelila I obiteljsku potragu za božićnim drvcem, svakodnevne aktivnosti s djecom i zajedničku fotografiju nje i Aleca gdje se ljube ispod imele.

Možda vas zanima Obiteljske fotografije Aleca Baldwina s proslave Halloweena podijelile internet, jesu li baš trebali to objaviti? Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0