Stars

Hana Rodić pokazala kako bi izgledala da je muškarac, a komentari pljušte: ''Oženi me!''

  • Hana Rodić plijeni pozornost sve glamuroznijim izgledom kojeg posebno njeguje nakon prekida s Goranom Jurenecom 
  • No, izgleda kako bi njezini pratitelji bili jednako oduševljeni Haninom ljepotom i u slučaju da je muškarac!
  • Influencerica je pokazala transformaciju zbog koje se, kako kaže, smijala pola sata, a njezini pratitelji nisu se suzdržavali od komentara

Da je zadovoljna svojim izgledom Hana Rodić ne skriva pred pratiteljima na društvenim mrežama, a oni je nagrađuju brojnim komplimentima. Sve glamurozniji izgled koji Hana njeguje posebno nakon prekida veze s Goranom Jurenecom kojeg je upoznala u showu ''Gospodin Savršeni'', priskrbljuje joj brojne pohvale. No, čini se da ne bi bilo ništa drugačije i da je Hana kojim slučajem - muškarac! Radi se naravno o šali koja je zabavila i samu influencericu. 

Možda vas zanima Hana Rodić potvrdila prekid veze s Goranom: "Teško mi je zbog stvari koje sam saznala" Rubrika Stars Stars

‘’Ja vas obožavam Poslali ste mi video kako bi izgledala da sam muško i smijem se pola sata. Ja ovo vama moram pokazati, morate ovo vidjeti’’, obratila se Hana svojim pratiteljima na Instagramu. 

Hana Rodić kao muškarac | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili , Hana Rodić kao muškarac

Svoje pratitelje pozvala je komentiraju transformaciju, a oni su je obasuli komplimentima

’Udala bih se za tebe, toliko’’, Bila bi lijep muškarac’’, ‘’Oženi me’’, ‘’Nope, previše lijep’’, ‘’Ako bi mogla izmisliti muškarca, tako bi izgledao’’, ‘’Zaljubila sam se’’, ‘’Bomba’’, ‘’Komad’’, ‘’Prelijepa u oba spola’’, ‘’Ti si velika konkurencija muškim I ženskim modelima svijeta, više ni muški nemaju mirne snove’’, ‘’Savršen za tursku seriju’’, ‘’Gopspodin Savršeni’’, neki su joj laskali. 

Možda vas zanima Pripreme za more: Uz ove super savjete tvoja će koža zablistati u trenu Rubrika Life&style Life&style

Nedavno je i 23-godišnjakinja na svome TikTok profilu objavila i video u kojem je pokazala kako se iz ‘obične djevojke’ prometnula u glamuroznu divu, a sudeći prema njezinim komentarima uradak je upućen upravo njezinom bivšem dečku Goranu. 

‘’Bila sam djevojka koju on nije želio’’, napisala je te dodala: ‘Sada sam djevojka koju on ne može imati’’.

@hanii_official

Sorry babe 🙊😂💔 ##viral ##foryoupage ##fyp ##xyzbca ##girlhecanthave ##iwasthegirlhedidntwant ##glowup

♬ Super Mario Smash Remix shaeotmusic - THFC.SZN

Hana i 17 godina stariji Goran prekinuli su početkom godine, a detalje krahu ljubavni veze ‘Gospodin Savršeni’’ iznio je preko svog profila.  Prekidu je i ‘kumovala’ treća osoba, Goranova bivša djevojka Claudia, s kojom je obnovio odnos. No, izgleda kako se sada ''stari-novi'' par nalazi u ljubavnim problemima o čemu se Goran još uvijek nije izjasnio. 

Goran Jurenec progovorio o prekidu s Hanom: Vratio sam se bivšoj, žao mi je ali bio sam jako nesretan

 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0