Stars

Hana Rodić odgovorila svojim fanovima na pitanje: Hoćeš li ići na operaciju grudi?

  • Hana Rodić hrabro korača društvenim mrežama i pokušava napraviti na njima karijeru
  • Na svom Instagramu postavila je pitalicu s znakom #ASK i odgovorila na mnoga sočna pitanja 
  • U fokusu su plastične operacije, bivše i buduće

Možemo reći da se Hana Rodić, djevojka Gospodina Savršenog Gorana Jureneca, okrenula kreiranju karijere na društvenim mrežama, a da je odlučna u tome da uspije pokazala je na svom Youtube kanalu kojeg prati  preko 20.000 ljudi. Na kanalu je podijelila svoje iskustvo iz realityja, te napravila dvije rubrike, "Q&A" i "Vaše pretpostavke o meni". Na Instagram profil prenijela je rubriku Q&A, pa je tako na story postavila pitalicu u koju je zalijepila #ASK. Fanovi su joj postavljali sočna pitanja, a mi smo izdvojili nekoliko na koje je i nas zanimao odgovor.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

 

Pratitelje je zanimalo hoće li je uskoro moći gledati u nekom novom realityju i zanimale su ih svađe nje i Gorana, ali ipak, najviše ih je zanimalo koje je plastične operacije napravila i koje još planira. Kad je njezin izgled u pitanju, Hana otvoreno razgovara o plastičnim operacijama, pa tako da je napravila korekciju usana prije dvije godine nije tajna.

Možda vas zanima Želiš da tvoja koža izgleda mlađe? Onda nikako ne bi trebala zanemariti ovo osnovno pravilo Rubrika Beauty Beauty

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

 

Pitanje koje se nekoliko puta ponovilo bilo je vezano za plastičnu operaciju grudi. Otvoreno je priznala kako to radi zbog sebe i kako će operaciju obaviti u Istanbulu. Objasnila je da se na tu operaciju odlučila zato što je već dugo želi, a razlog zbog kojeg javno o tome priča čak je i šaljivo iskren: "neće mi narasti u teretani". Žao joj je što neće operaciju obaviti u Hrvatskoj, ali i činjenica da je ta tema još uvijek tabu kod nas. Podijelila je i profil doktora s pratiteljima i najavila kako će cijelo iskustvo preniejti na svom Youtube kanalu. 

Pitanje da li je nešto radila s jagodicama na obrazima odgovorila je s velikim NE, pretpostavljamo zato što joj mnogi pripisuju i tu operaciju, ona je oduvijek negira. 

 | Autor: Instagram/miss7 Instagram/miss7

Mnogi su joj rekli da ne treba ništa mijenjati na sebi jer je ovakva savršena, na što se ona zahvalila, ali dala do znanja da ovo radi zbog sebe. Mi smo u timu koji misli da ne treba ništa mijenjati, a ti?

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/miss7

Komentari 0