Stars

Hana Rodić iznenadila je pratitelje objavom videa na kojem nema šminke

  • Reality zvijezda Hana Rodić poznata je po tome da je uvijek našminkana i sređena
  • Hanu na Instagramu prati preko 100 tisuća pratitelja, a ona gotovo svakodnevno objavljuje svoje fotografije
  • Posljednjim videom iznenadila je mnoge jer se u prvom dijelu vidi njezino lice bez šminke

Nakon što je 2019. godine s emitiranjem započela prva epizoda reality showa "Gospodin Savršeni", koja je hrvatska verzija američkog showa "The Bachelor", javnost je upoznala njezine aktere. Neki od njih i dan danas izazivaju interes javnosti, a jedna od njih je i Hana Rodić (25) koja je nakon showa započela vezu s Goranom Jurencem.

Možda vas zanima Marko Grubnić pohvalio se novom frizurom, pogledaj kako mu stoje šiške Rubrika Stars Stars

Od prvog dana mnogi su zamijetili kako je Hana uvijek dotjerana te ne izlazi bez šminke. Upravo takve fotografije i objavljuje na svom Instagram profilu gdje ju prati preko 106 tisuća pratitelja, pa je mnoge iznenadio video, odnosno reels koji je objavila. Naime, u prvoj sceni Hana se pojavljuje bez make upa dok u drugoj ju vidimo našminkanu kao inače.

Nakon objave uslijedili su mnogi komentari poput: "Neka si dokazala da si lijepa i bez šminke", "Meni si bez šminke još ljepša". Video je lajkalo preko 4 tisuće ljudi, a Hana se zahvalila na komplimentima. 

Možda vas zanima Evo kako se Nives Celzijus sredila za kavu kod mame koja živi kat niže Rubrika Stars Stars

Hanu je javnost upoznala kao crnku sa jakim make upom, a nakon showa je napravila nekoliko promijena. Kako je sama priznala, podvrgnula se i nekim estetskim korekcijama te je nekoliko puta mijenjala boju kose, a mnogi će se složiti kako joj sadašnje izdanje najbolje pristaje.

Photo: Instagram

Komentari 0