Stars

Marko Grubnić pohvalio se novom frizurom, pogledaj kako mu stoje šiške

  • Poznati dizajner u novoj objavi pokazao je novu frizuru
  • Iako smo ga dosad navikli gledati s podignutom kosom, na Instagramu je objavio novi 'look' s kraćim šiškama
  • Na fotku je napisao "svježe ošišan", a kako se tebi sviđa njegova nova frizura? 

Marko Grubnić nas često iznenadi novim 'lookom', predobrim modnim detaljima ili dizajnerskim komadima, a u najnovijoj objavi na društvenim mrežama iznenadio nas je - najnovijom frizurom.

U Instagram storiju je objavio svoju fotku na kojoj se pohvalio novom frizurom s kraćim šiškama na koju je napisao "svježe ošišan". Na fotku si je namontirao "kraljevsku krunu" kako bi upotpunio dojam.

 | Autor: instagram@markogrubnic instagram@markogrubnic

 Dosad je Marko nosio podignut prednji dio kose u raznim varijantama, a na fotkama ispod pogledaj koje su dosad bila njegova omiljena izdanja...

Marko Grubnić je u prosincu proslavio 38. rođendan, a na početku 2021. godine svima poželio da ispune svoje snove, da budu sretni i da ostanu zdravi. Izgleda da je Marko na najboljem putu da ostvari svoje snove, a čini se da pronašao i svoju sreću. Još samo da "ozdravi svijet i da nam se sloboda vrati", kako je on poželio u svojoj rođendanskoj želji...

Photo: instagram@markogrubnic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    grozno