Stars

Evo kako se Nives Celzijus sredila za kavu kod mame koja živi kat niže

  • Pjevačica i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" pokazala je svoju modnu kombinaciju za kavu
  • Odlučila se urediti da si pokaže da može, a na kavu je otišla kod mame koja živi kad ispod nje
  • Odlučila se za sivo-crnu kombinaciju te je dobila je pohvale za svoj izgled i stajling

U trenutnoj situaciji kada ne rade kafići, mnogi pronalaze druge opcije za ispijanje kave. Jedna od njih je i Nives Celzijus koja je na svom Instagram profilu pokazala kako se uredila za kavu. Iako smo ju navikli gledati svake nedjelje kao članicu žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u izazovnim kombinacijama koje je za nju osmislio stilist Marko Grubnić, ovog puta nas je iznenadila i oduševila jednostavnim stajlingom. 

Nives je odabrala crnu suknju s prorezom na lijevoj nozi te remenom u stuku, crnu majicu s natpisom te klasične crne salonke u špic, a na sve je dodala crnu kapu te sivi kaput. Uz fotografiju na kojoj pozira na stubištu, napisala je: "Sredila sam se samo da se podsjetim da mogu i svratila kat niže kod mame na kavu"

Možda vas zanima Susjedi Ani Gruici prigovorili da ih se okupilo previše na ručku, glumica im odgovorila: "Prijavite me" Rubrika Stars Stars

Fotografiju je lajkalo preko 11 tisuća pratitelja, a jedan od njih je i Marko Grubnić koji, izgleda, odobrava ovu modnu kombinaciju. Osim mnogo lajkova, Nives je kao i inače dobila mnogo komplimenata od obožavatelja koji ju vjerno prate. To što većinu vremena kao i svi provodi doma, pjevačicu ne sprječava da se tu i tamo sredi. Povodom Božića, Nives je odjenula bijelo odijelo te bijele salonke u špic i uz čašu vina i vatru sjela je na terasu,  a svojim fanovima je tom objavom čestitala blagdane.

Možda vas zanima Zaljubljena Jelena Veljača objavila je fotografiju s dečkom Vitom Turšićem te je otkrila, za njih, važnu novost Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0