Stars

Hana iz Gospodina Savršenog ima svoj YouTube kanal. Pogledale smo prve videe i pitale je par pitanja o novoj karijeri - i Goranu, dakako

U nekoliko dana na YouTube kanalu skupila je tisuće pratitelja. Hana Rodić, natjecateljica (odnosno pobjednica!) showa Gospodin Savršeni ima novu karijeru i odlučile smo je pitati par pitanja o budućnosti, planovima, Goranu...

Hana Rodić, 21-godišnja kandidatkinja Gospodina Savršenog koja je naposljetku i "pobijedila", odnosno po završetku showa završila s 39-godišnjim Goranom Jurenecom, započela je novu karijeru na YouTubeu. Nakon što ga je nekoliko puta najavljivala, prije nekoliko dana i službeno je otvorila svoj kanal na popularnoj društvenoj mreži i već skupila tisuće obožavatelja. 

Hana je već objavila dva videa, jedan o svojem iskustvu u realityju Gospodin Savršeni, a drugi na temu plastičnih operacija. Iako je već u samim videima otkrila dovoljno pikanterija iz showa te otkrila kako su se ona i Goran povezali nakon showa, mi smo odlučile pitati upravo našu glavnu zvijezdu detalje o planovima i idejama za budućnost. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HANA RODIĆ (@hanii_official)

Hana je cura koja kako sama kaže "ima puno talenata i planova za budućnost", a na pitanje što ćemo zapravo sve moći saznati o njoj putem YouTubea, Hana nam je rekla da "će njezin kanal biti prvenstveno lifestyle, temeljen na njezinom karakteru i privatnom životu te da možemo očekivati storytellinge, vlogove, izazove, prankove i još puno drugih stvari."
U prvom videu koji je objavila govorila je o iskustvu u reality showu koju je je proslavio, što su mnogi komentatori na YT-u protumačili kako samo "živi na staroj slavi" i "da je to jedino o čemu zna pričati".
"To je tema koja i dalje najviše zanima moje pratitelje. Željela sam napraviti video kako bi priča imala cjelinu i kako bi ljudi bolje povezali priču. Show mi je promijenio život iz korijena, i to preko noći. Da mogu, sve bih ponovila jer smatram da je to iskustvo koje nema svatko priliku proživjeti.", rekla nam je Hana.


 
 

"Dobro se osjećam pred kamerama, to je jednostavno u meni, ali velika je razlika snimati za YouTube. Naime, teško mi je gledati u kameru. Inače kada sam radila kao model ili snimala emisiju, nismo gledali u kameru i to je navika koju pokušavam prilagoditi YouTubeu. Zato mi se u prvom videu bilo teško koncentrirati na gledanje u kameru - često bih pogledavala sa strane pa bih se prisjetila da moram gledati u kameru, to bi me zbunilo pa bi zaboravila što sam željela ispričati", kaže Hana o svojem iskustvu snimanja za YouTube.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HANA RODIĆ (@hanii_official)

Hana je već nekoliko godina uspješna makeup artistica i upravo je ovaj posao isticala kao svoju najveću ljubav. "Za sada mi je YouTube samo hobi. Nastavit ću raditi kao make up artistica - to mi je posao.", kaže Hana o budućoj karijeri. Također, Hana nam je otkrila kako bi u budućnost ona i Goran mogli zajedno u YouTube business: "Goran će često gostovati u mojim videima i nadam se da će raditi sa mnom pa možda postane i zajednički kanal!".

Možda vas zanima Je li moguće da posuđe peremo totalno pogrešno Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0