Stars

Hana Huljić objavila je rijetke obiteljske fotografije iz djetinjstva na kojima pozira s bratom. Preslatki su!

  • Brojni poznati na društvenim mrežama dijele svoje slike iz djetinjstva
  • Posljednja u nizu je Hana Huljić koja je fotografirala dvije stare slike na kojima pozira s bratom Ivanom te ih je objavila na Instagramu 
  • Inače, Hana je magistra kompozicije i glazbene teorije te se bavi i pjevanjem

Vjerojatno ne postoji osoba u Hrvatskoj koja nije čula za splitsku obitelj Huljić koju čine Vjekoslava, Tonči, Hana i Ivan. Ova glazbena obitelj stoji iza gotovo svake pjesme koja postane hit na našoj estradi, no kad je u pitanju privatni život nisu toliko otvoreni. Ipak, najmlađa članica obitelji, Hana (30), na svom Instagram profilu prije nekoliko dana je otkrila ne baš često viđenu fotku.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Naime, Hana je uslikala dvije obiteljske fotografije na kojima je s dvije godine starijim bratom Ivanom, koji nastavlja tatinim stopama. Uz fotografije mlada pjevačica je napisala ''Nedavno'' te je stavila ikonu pilića u jajetu. Hanini prijatelji na ovu objavu su reagirali srcima.

Možda vas zanima Mlada pjevačica Hana Huljić ima novu pjesmu, a mi se pitamo nalikuje li ova ljepotica više na mamu ili tatu?! Rubrika Stars Stars

Na jednoj slici je Hana u kolicima u dobi od nekoliko mjeseci te Ivan koji grli kolica, dok su na drugoj slici brat i sestra nešto stariji. Na njoj Hana sjedi Ivanu u krilu, a on ju je zagrlio. I tada je Hana imala plave uvojke kao i danas. Također, kad pogledano nešto recentnije slike, kao ovu iz 2016. godine, moramo priznati da se Ivan i Hana nisu puno promijenili. 

 | Autor: Ivo Čagalj/PIXSELL Ivo Čagalj/PIXSELL

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0