Stars

Hana Hadžiavdagić pohvalila se raskošnim walk-in ormarom. Reagirale su poznate Hrvatice i - Zdravko Mamić

  • "Mojih 18 kvadrata pažljivo čuvanih cipelica, haljinica i kaputa", riječi su kojima je Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković opisala najdražu prostoriju u svom domu
  • Riječ je o walk-in ormaru, prostoriji o kojoj je dugo godina maštale te ga smatra dokazom da se snovi doista ostvaruju
  • Prostrani ormar oduševio je brojne pratiteljice, među njima i Lejlu Filipović te Ivanu Vidu, a na iznenađenje mnogih i Zdravka Mamića

Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković otkrila je pratiteljima na Instagramu kako je prostrani walk-in ormar njezino najdraže mjesto u stanu, ali i dokaz da se snovi ostvaruju.

"Opet najljepša walk-in ormar po mjeri, onaj pravi koji zaista tako zovemo, ne ugradbeni ormar nego cijela prostorija s policama za cipele, onaj iz filma s ugrađenom rasvjetom, od najkvalitetnijih materijala... mojih 18 kvadrata pažljivo čuvanih cipelica, haljinica i kaputa, ali ima i Muž Puž svoj dio, nije zapostavljen", otkrila je 36-godišnjakinja u opisu dorađene fotografije na kojoj je možemo vidjeti kako pozira u istome.

Možda vas zanima Ovo je najveći ženski ormar koji si vidjela: torbice, odjeća, cipele smještene su na tri kata kuće! Rubrika Life&style Life&style

Posjedovanje jednog ovakvog ormara za influencericu je bila dugogodišnja želja pa nije propustila s pratiteljima podijeliti radost što je već tri godine sretna vlasnica jednog takvog. "Kada smo kupovali stan imala sam samo jednu želju, da u stanu imam svoj mali raj... Vjerujte u snove jer ono što sanjate može se ostvariti", ustanovila je Hana.

Celine Dione za svojih 10.000 pari cipela ima skladište, a evo koje još dame imaju zavidne kolekcije

Prostrani ormar je u kratkom roku privukao pažnju brojnih njezinih pratiteljica. "San svake žene", "Strava izgleda", "San snova, a brate i ti si top", "Predivno", "Koja god žena kaže da ne želi tih 18 kvadara... uvjerena sam da ne govori istinu", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Istu nisu propustile prokomentirati ni poznate osobe iz domaćeg javnog života, a među njima su se našle Lejla Filipović, Ivana Vida i Dalibor Petko, te na iznenađenje mnogih - Zdravko Mamić. Oni su svoje oduševljenje odlučili iskazati putem simboličnih emotikona.

Lejla osvaja u proljetnoj chic kombinaciji - ne znamo što bismo prvo poželjele u svojim ormarima!

Možda vas zanima 10 bezvremenskih stvari koje sve uvijek sređene žene imaju svom ormaru Rubrika Moda Moda

Osim izgleda ormara, pažnju je privukla i Hanina bogata kolekcija cipela. "Wow koliko cipela? Više nego u robnoj kući", ustanovio je jedan pratitelj, dok je drugi u šali dodao kako Influencerica obavezno mora krenuti u kupovinu. "Malo ti je to Roky... I još mi jadna bosa hodaš... Hitno neki shopping", stoji u njegovom komentaru.

 

Photo: Instagram@ohdeerpeyton

Komentari 0