Life&style

Ovo je najveći ženski ormar koji si vidjela: torbice, odjeća, cipele smještene su na tri kata kuće!

  • Dom poduzetnice, Teksašanke Therese Roemer (potpuno opremljen te s ormarom od tri etaže kuće) upravo je stavljen na tržište za 12 milijuna dolara (76.257.144,00 kuna)
  • Kuća u Houstonu i nevjerojatni ormar milijunašice, vjerojatno najveći na svijetu, zauzimaju sobe ispunjene stotinama pari cipela, soba za torbice, kozmetiku…
  • Ipak, Theresa nije bahata bogatašica - osim što je sve zaradila svojim rukama, bila je miss Amerike u body buildingu, popela se na Kilimandžaro, a novac nesebično dijeli dobrotvornim udrugama. 

Što bi napravila da si vlasnica najvećeg ormara na svijetu? Neki bi se mogli jednostavno opustiti u cijelom tom prostoru, sa svim tim torbama. Ali, jedna je žena zaključila da je otvaranje sna Carrie Bradshaw svijetu u dobrotvorne svrhe savršen način... 

 | Autor: zillow.com zillow.com

49 posto ljudi odreklo bi se seksa za malo više mjesta u ormaru (jesi li među njima?)

Theresa Roemer, sretnica koja još uvijek posjeduje zamamani ormar od 3000 četvornih metara, a koji košta oko 500.000 američkih dolara i spiralno se proteže na tri etaže kuće u Houstonu, smatrala je da cipele nisu sve čime treba napuniti ormar. Poduzetnica i milijunašica odlučila je iskoristiti svoju golemu garderobu kao prostor za održavanje dobrotvornih događaja i pomaganje onima kojima je pomoć potrebna. 

 | Autor: zillow.com zillow.com

Možda vas zanima Ovim genijalnim trikom za vješanje hlača napokon ćeš imati više mjesta u ormaru Rubrika Life&style Life&style

Sada je cijela kuća na prodaju i pitanje je hoće li se to nastaviti. Naime, svaka tvrtka ili organizacija mogla je zakazati prikupljanje sredstava s rečenicom „Pridružite nam se u ormaru Therese Roemer“, a čak je postojala mogućnost da neki od predmeta prodaju kao donacije ili tombole za dobrotvorne svrhe.

5 pari cipela koje bi svaka žena trebala imati u ormaru ako joj je 40+ godina

Theresa Roemer odrasla je na farmi u Nebraski. Dok su njezini prijatelji iz djetinjstva bili zauzeti podizanjem djece, Theresa je radila neobične poslove kako bi zaradila novac. Uvijek je tražila sljedeći poduzetnički izazov, bilo da je to dostava novina, košnja travnjaka ili mužnja krava. Snažna radna etika dobro je poslužila Theresi; danas je multimilijunašica s nekoliko poduzeća.

Terezijina strast za zdravljem i pomaganjem ljudima započela je još u mladosti. Kao djetetu Theresi je mnogo puta dijagnosticirana reumatska groznica, zbog čega je imala šum na srcu; bila je bolesna i liječnici su joj dijagnosticirali doživotna tjelesna ograničenja. Odlučna da dokaže kako liječnici griješe, Theresa je započela svoj cjeloživotni put kako bi ostala aktivna, zdrava i u tjelesnoj formi.

Ovim genijalnim trikom za vješanje hlača napokon ćeš imati više mjesta u ormaru

Theresa je otvorila lanac fitnes centara „Body by Design“ u Wyomingu 1991. godine i vodila pet objekata do 2000. godine, dok je u to vrijeme pružala usluge osobnog treninga putem svoje tvrtke „Phenomenal Physiques“. Osvojila je naslov u body buildingu u dobi od 40 godina u SAD-u, a 2010. godine Theresa je nosila titule Mrs. Houston U.A., Mrs. Texas U.A. i istodobno je bila prva pratilja Mrs. United America. 2011. Theresa se popela na planinu Kilimanjaro kako bi prikupila novac za „Child Legacy International“.

Theresa Roemer također posjeduje nekoliko tvrtki za prodaju kućne robe, a i vrlo je traženi korporativni filantrop. Kao stručnjak za poslovnu filantropiju, Theresa redovito radi s velikim filmskim kućama, televizijskim studijima, korporacijama i brendovima visokog profila kako bi proširili svoj filantropski doseg te kako bi prikupili milijune dolara kroz poslovne dobrotvorne akcije. 

Photo: Instagram@TheresaRoemer

Komentari 0