Life&style

Ovim genijalnim trikom za vješanje hlača napokon ćeš imati više mjesta u ormaru

  • Nikad dosta trikova za organizaciju ormara, zar ne?
  • Osim što dobivamo dodatni prostor naša odjeća i dodaci mogu biti puno organiziraniji
  • Zato smo oduševljeni ovim izvrsnim trikom za vješanje traperica koji će unijeti malu revoluciju u tvoj ormar

Bezuspješno pokušavaš u ormar ugurati sjajne komade koje su ulovila u ove sezone? Vjerojatno ne postoji niti jedna od nas koja na razne način ne pokušava dobiti tih nekoliko dodatnih centimetara u ormaru kako bi sva naša odjeća pregledno stala. Sve one koje vole objesiti traperice umjesto da ih slažu na police, mogu se poslužiti odličnim trikom koji će im pomoći da ostanu organizirane bez krađe dragocjenog prostora. 

Možda vas zanima Vrijeme je za reorganizaciju ormara! Evo sedam sjajnih savjeta što zadržati, a što baciti Rubrika Life&style Life&style

Ako si i ti među njima, svakako se možeš opskrbiti kukicama u obliku slova S koje inače služe za zavjese za tuširanje. Kukice se mogu nabaviti u Ikei i drugim specijaliziranim trgovinama po prihvatljivim cijenama. Zatim ih jednostavno upotrijebi tako što ćeš na svaku od njih zataknuti hlače na petlji koja je predviđena za remen. Na isti način možeš objesiti i remene, šalove ili druge stvari za koje želiš da ti vise u ormaru. 

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

O ovom potezu mogli bi razmisliti i oni koji hlače vole slagati na police, jer će si tako prostor osloboditi za druge omiljene stvari. 

Ako se oduševiš ovim malim trikom, nema razloga da se zaustaviš samo na trapericama. Metalne kukice u obliku sova S obično mogu podnijeti teret od 13-ak kilograma pa njih možeš vješati i tave, lonce, tegle s biljkama. Mogućnosti su stvarno beskrajne. 

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

Za malo novca tako su uistinu možeš kupiti puno dodatnog prostora u domu i biti još više organizirana. 

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0