Stars

"Grozna ideja!". Snima se novi film o princezi Diani, a odabir glavne glumice mnoge je šokirao

  • Službeno je potvrđeno kako se snima novi biografski film o životu britanske princeze Diane
  • Glavna uloga povjerena je glumici Kristen Stewart, mnogima najpoznatijoj po svojoj ulozi u Sumrak sagi
  • Njezin odabir izazvao je niz negativnih reakcija budući da mnogi smatraju kako nije najbolja kandidatkinja za utjelovljenje Lady Di

Službeno je najavljeno kako je u pripremi novi film o životu Lady Di, a glavna uloga omiljene princeze povjerena je glumici Kristen Stewart. Film pod naslovom "Spencer" režirat će čileanski redatelj Pablo Larraíno. Ovo nije prvi biografski film o jednoj svjetski poznatoj dami koji nastaje pod njegovom redateljskom palicom budući da je 2016. godine izašla biografska drama 'Jackie', a priliku da utjelovi nekadašnju američku prvu damu dobila je tada Natalie Portman. 

Možda vas zanima Istinita priča iza slavne 'osvetničke' haljine princeze Diane Rubrika Stars Stars

Trenutak u kojem bajka dolazi kraju

Scenarij novog filma potpisuje Steven Knight, a radnja bi se trebala odvijati kroz period od tri dana u prosincu, ranih devedesetih, kada se Diana odlučila suočiti s krahom braka sa princom Charlesom. Produkcija filma trebala bi krenuti već početkom sljedeće godine, ali za sada nije poznato koji je očekivani datum izlaska.

"Svi smo odrastajući shvatili kako bi trebala izgledati bajka. Najčešće princ pronalazi princezu, zaprosi je te ona postane kraljica. To je bajka. Kad netko odluči da više nije kraljica i kaže: 'Radije bih otišla i bila sama', velika je to odluka, bajka naopako. Oduvijek sam bio iznenađen tim postupkom i smatrao sam da je to moralo biti vrlo teško učiniti. To je srce filma", otkrio je redatelj što ga je nagnalo na snimanje.

Možda vas zanima Tako tužno... Novinarka otkrila kako se princeza Diana zaista osjećala na dan svog vjenčanja Rubrika Stars Stars

Odabir glavne glumice izazvao je niz negativnih reakcija

Razgovarajući s Deadlineom, redatelj je otkrio i zbog čega je Kristen Stewart odabrana za ulogu princeze Diane. "Kristen može biti mnogo stvari, a može biti i tajanstvena i krhka, a u konačnici i vrlo jaka. To je ono što nam treba", objasnio je dodavši kako film neće prikazati princezinu tragičnu smrt. No, dok redatelj ima samo riječi hvale za glavnu glumicu, korisnici Interneta nisu ovaj odabir dočekali s oduševljenjem. 

 

 

 

Možda vas zanima Začuđujuće! Pogledaj kako bi Marilyn Monroe, princeza Diana i Audrey Hepburn izgledale prema današnjim idealima ljepote Rubrika Life&style Life&style

"Možemo li pustiti Dianu na miru, mislim da je propatila dovoljno", "Ne, ne, ne. Ovo je grozna ideja!", "Kristen kao Diana, ne sviđa mi se ta ideja", "Zar nisu mogli pronaći britansku glumicu?" - samo su neki od komentara koje je ova vijest uzrokovala na Twitteru. A što ti misliš o ovom odabiru?

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0