Stars

Grašo prvi put progovorio o vezi s Hanom, a Danijela fotografijom poručila što misli o tome

  • Petar Grašo prvi je puta javno progovorio o svom odnosu s Hanom Huljić iako se o njihovoj vezi priča već dva mjeseca
  • Potvrdio je da su on i pjevačica u vezi, ali i kakvi su im odnosi
  • Danijela Martinović pokazala je kako je za bivšeg nije više briga i na svom profilu objavila fotku s velikim osmijehom

Prvi put otkako su krenula šuškanja o vezi Petra Graše i Hane Huljić, poznati je glazbenik javno progovorio o njihovom odnosu. Petar je potvrdio da su on i Hana u sretnoj vezi.

O njihovoj romansi priča se već dva mjeseca, blagoslovio ju je i Hanin otac Tonči Huljić, ali tek je sada 45-godišnji pjevač otkrio kakvo je stvarno stanje i prekinuo sa svim nagađanjima.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", priznao je za InMagazin. Ipak, rekao je da su ga mnogi mediji iznenadili.

Možda vas zanima Nova fotografija Petra Graše i Hane Huljić u njegovom zagrljaju rastopila obožavatelje Rubrika Stars Stars

 "Ja sam nekako naučio da je, s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, pozornost medija tim veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni, ali i zadovoljni", objasnio je glazbenik.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Njihove zajedničke fotografije preplavile su društvene mreže, a prije nekoliko tjedana šetali su ulicama Sarajeva, a snimljeni su dok je Hana Grašu držala za ruku.

Petar Grašo i Danijela Martinović Možda vas zanima Danijela Martinović je obrisala sve fotke s Grašom, a na Instagramu je otpratila sve - njega, Hanu i Tončija Rubrika Stars Stars

Danijela Martinović na svome je pak profilu objavila fotografiju kojom je pokazala da je za bivšeg uopće nije briga ili barem - da je potpuno nastavila sa svojim životom.

 "Dobro nam došao... Prosinac! Najokićeniji mjesec u godini. Obožavam ga", napisala je u objavi pjevačica koja se nakon prekida 26-godišnje veze s Grašom posvetila vlastitoj karijeri i čini se, uživa u životu

Photo: Pixsell

Komentari 0