Stars

Gospodin Savršeni pokreće fit program, a Hana objavila njegovu golišavu fotku

  • Gospodin Savršeni pokreće svoj fitness program u trajanju od pet tjedana
  • Treninzi su namijenjeni i ženama i muškarcima
  • Hana Rodić je objavila njegovu golišavu fotografiju koja je već zasigurno potaknula mnoge da krenu s vježbama

Goran Jurenec, poznatiji kao Gospodin Savršeni, na svom je Instagram profilu objavio veliku vijest. S pratiteljima je podijelio da je stigao njegov dugoočekivani fitness projekt i web stranica pod nazivom Model Up Your Life.

Ovaj je projekt najavio još početkom godine, a sada je napokon stigao. U svojim je storyjima rekao da je program namijenjen svima, a trening traje pet tjedana. Osim toga, onima koji se žele uključiti na tri je jezika poručio da to učine već ovaj vikend kako bi uhvatili i popust.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Goran Jurenec

"To je i za muškarce i za žene, svakoga tko se želi pripremiti za ljeto i plažu", objasnio je Goran i sve pozvao da mu se pridruže. Budući da se javljao s rođendana, druge informacije nije davao jer je otišao dalje uživati u  torti.

Posebnu motivaciju mnogim djevojkama zasigurno je dala i Goranova djevojka Hana Rodić koja je objavila i fotografiju njegovoga golog torza dok podiže utege.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von HANA RODIĆ (@hanii_official) am

Hana je pokretanje programa jedva dočekala. "Napokon! Bebo ponosna sam na tebe. Ovo je rezultat neprospavanih noći, uloženog vremena i truda", napisala je Hana ispod fotografije koja je već privukla puno pogleda.

Možda vas zanima Hana Rodić odlučila je ispod sakoa ne nositi ništa osim grudnjaka. I ne možemo reći da joj loše stoji Rubrika Stars Stars

Njezini su pratitelji ostavili hrpu pozitivnih komentara, a Hana je dodala da će službeni treninzi i Goranov plan prehrane biti dostupni u ponedjeljak.

Možda vas zanima 7 savjeta kako preurediti cijeli stan, a ne potrošiti previše Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0