Stars

Hana Rodić odlučila je ispod sakoa ne nositi ništa osim grudnjaka. I ne možemo reći da joj loše stoji

  • Hana Rodić i njen dečko Goran Jurenec pojavili su se na drugoj večeri Zagreb Fashion Destinationa
  • Hana je odjenula šljokičasto odijelo kariranog uzorka, a ispod je nosila samo grudnjak
  • Hrabar outfit zaokružila je crnim salonkama i crnom torbicom

Hana Rodić i njezinn dečko Goran Jurenec, poznatiji kao "Gospodin Savršeni", privlače pažnju gdje god dođu. Tako je bilo i sinoć, tijekom druge večeri Zagreb Fashion Destinationa. Hana i Goran stigli su u Tvornicu kulture da pogledaju revije, a zahvaljujući Haninom outfitu svi su gledali njih. Crnokosa 21-godišnjakinja odlučila se na outfit koji bi se tek rijetki usudili odjenuti.  | Autor: Goran Jakuš; HaloPix, Pixsell Goran Jakuš; HaloPix, Pixsell

Pojavila se u potpuno šljokičastom odijelu kariranog uzorka, uz koji je iskombinirala crne salonke i malu torbicu. A ispod sakoa, umjesto košulje, odjenula je crni bralette grudnjak s čipkom. Hana je pokazala ubojite trbušnjake i definitivno pokazala da u svoj izgled ulaže mnogo truda. I make-up je, dakako, bio upadljiv. Osim dominantnih umjetnih trepavica, isticao se nude ruž kojim je Hana zaokružila svoj look. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

Goran je, dakako, uskladio svoj outfit s njenim i pojavio se od glave do pete u crnom. Ovaj par definitivno intrigira javnost pa nema sumnje da ćemo ih viđati na još mnogo događaja. I, da, strašno nas zanima što će Hana odjenuti! Što misliš, je li ovaj look pogodak ili promašaj?

Photo: Goran Jakuš; HaloPix, Pixsell

Komentari 0