Stars

Golišavom crno-bijelom fotkom Mila Elegović priključila se pokretu kojim žene podržavaju žene

  • Osim Mile i brojne druge poznate Hrvatice svojim fotografijama na Instagramu su se pridružile novom izazovu pod heštegom womensupportingwomen
  • Objavljuju svoje crno - bijele fotografije koje su oduševile njihove pratitelje, a s ciljem da podrže jedna drugu
  • Istraživanja su pokazala da su žene koje se međusobno podupiru uspješnije u poslu

Nisi mogla ne primijetiti kako je posljednjih dana Instagram pun crno - bijelih fotografija poznatih i onih manje poznatih Hrvatica uz hešteg womensupportingwomen. Izazov je pokrenut kako bi se još više populariziralo međusobno podržavanje žena, a potpuno iskorijenila ona narodna ''žena je ženi vuk''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mila elegović (@elegoviceva) on

Ovom izazovu su se priključile brojne domaće glumice, voditeljice, pjevačice te poduzetnice i bivše mankenke, koje su nas oduševile svojim fotografijama. Veliki broj njih je na godišnjem odmoru pa je riječ o fotografijama u kupaćim kostimima, no to doista nije presudno. Cilj nije pokazivanje kako dobro izgledaju, dapače, već podržavanje svih žena, a u opisu fotografije nominiraju jedna drugu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana🤎 (@tatjana_dragovic) on

Možda vas zanima #ženeujavnomprostoru - žene na Twitteru masovno objavljuju priče o seksualnom nasilju koje su doživjele Rubrika Life&style Life&style

Hešteg nije popularan samo u Hrvatskoj već u cijelom svijetu, a žene žele pokazati da su tu jedna za drugu te da ih iskreno veseli uspjeh njihovih prijateljica, ali i svih drugih žena, bez obzira poznaju li se ili ne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Jerneić (@maraboop) on

Na tu temu su provedena i brojna istraživanja koja su pokazala da su uspješnije u poslu one žene koje podržavaju jedna drugu, ali i općenito koliko je međusobna podržka važna. Jedna sama žena možda ima moć, no kada se žene ujedine, onda imaju utjecaj. Osim što su uspješnije, žene se zajedno na putu do uspjeha mogu i dobro zabaviti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radisic (@anaradisic) on

Možda vas zanima Priče iz vagine: O maternici i drugim „ženskim temama“ moramo razgovarati otvorenije Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri) on

Izazov je tek u početku pa u narednim danima možemo očekivati sve više i više fotografija žena koje su javno odlučile dati potporu pripadnicama istog spola i time razvijaju neraskidivu vezu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0