Stars

Pamela Ramljak objavila sliku s plaže - gdje je nestao trudnički trbuh?

  • Osim što trudničke dane krati uređujući novu terasu Pamela Ramljak uživa i u ljetu
  • Barem tako sugerira njezina zadnja objava na kojoj je vitka u dvodjelnom badiću na pješčanoj plaži
  • Tko je otprve pomislio da je rodila u tajnosti - nije. Uz fotku je objašnjenje...

Pamelu Ramljak dijeli još jako malo dana od trenutka kad će po drugi puta postati mama. Za to vrijeme inspirirala nas je fotografijama preuređenja novog stana, a posebno lijepe terase (ta faza trudnoće naziva se svijanje gnijezda, zar ne?) i svojih trudničkih fotografija. Bivšoj članici grupe Feminem i njezinom suprugu Mladen Salajster to nije prvo dijete, sina Antuna dobili su 2017., a da je ponovno trudna Pamela je objavila u veljači ove godine. Nova prinova samo što nije, termin je u kolovozu, a pjevačica aktivna na Instagramu sad je objavila i svoju fotku s plaže na kojoj je savršeno vitka i bez trudničkog trbuha.

"Tko je ova žena" napisala je u šali objašnjavajući kako je njezina jedina ovogodišnja fotka s plaže koju ćemo vidjeti zapravo prošlogodišnja. Pa tko je pomislio da je Pamela u tajnosti rodila i u nekoliko dana vratila staru liniju, može se opustiti jer - nije.

Možda vas zanima Jako dovitljivo! Pogledaj što ljudi stavljaju ispred klima uređaja pa im terasa izgleda bolje Rubrika Life&style Life&style

Otkrila je kako trogodišnji Antun, a i suprug priželjkuju da se rodi djevojčica, a otkako se saznao spol djeteta, znaju da im se želja ispunila. Pamela je otkrila i kako će se malena zvati, Maria, a cijela obitelj (a i mi s njom) sad odbrojva zadnje dane do velikog događaja...

 

Photo: Instagram@pronovias
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepa