Stars

Glumica Anđelka Prpić razvodi se od vlasnika beogradskog restorana nakon devet godina braka

  • Popularna glumica iz humoristične serije "Andrija i Anđelka" razvodi se od svog supruga Darija Prpića
  • Par se vjenčao 2011., a imaju sedmogodišnjeg sina Jakšu 
  • Vijest o bračnom krahu otkrio je izvor blizak paru, a sve je kratko komentirala i glumica

Anđelka Prpić koja je osvojila mnoge svojom simpatičnošću u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka'' nakon devet godina braka razvodi se od Darija Prpića. Vijest o krahu braka, iz kojeg Anđelka i Dario imaju sedmogodišnjeg sina Jakšu, otkrio je izvor blizak paru, a prenosi Dnevni Avaz. Nakon što je isti medij kontaktirao 35-godišnju glumicu, kratko im je poručila: "Nemam na to nikakav komentar." 

Možda vas zanima Fotografi vjenčanja otkrivaju znakove po kojima naslućuju da će brak završiti razvodom Rubrika Love&Sex Love&Sex
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uskrs ❤️

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

Vijest o razvodu iznenadila je mnoge, obzirom da je glumica prije nekoliko mjeseci za Glossy istaknula da su joj najveća podrška u životu upravo sin i suprug. Štoviše, prošle godine Anđelka je u televizijskoj emisiji ‘’Premijera’’ govorila kako bi voljela dobiti još jedno dijete, ali je i priznala kako ju to malo plaši. 

Možda vas zanima 6 brakorazvodnih odvjetnika otkriva slučajeve koji su ih najviše šokirali Rubrika Life&style Life&style

‘’Naravno da bih voljela ponovo roditi. Nedavno sam komentirala da ne bih voljela imati žensko dijete, jer će mi vratiti sve što sam ja radila svojoj majci‘’, komentirala je svojedobno Anđelka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trio fantastiko!

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

O svom suprugu glumica je medijima govorila u nekoliko navrata, a istaknula je kako joj se kod njega najviše sviđa njegova "višeslojnost"

''Kako sam ga upoznavala, tako sve do danas otkrivam uvijek nešto novo u vezi njega’’, povjerila je ranije medijima glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrska ❤️ #monodrama #stamesnadje #komedija #andjelka #premijera

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

Anđelka je jednom prilikom medijima ispričala kako je upoznala Darija, ali i da je na početku veze lagala

‘’Kada kažete da ste glumica odmah je prvo pitanje 'Kako te ne ja ne znam, gdje ti glumiš?' Onda ja trebam svoju muku s kojom liježem i budim se svaki dan nekom strancu prepričati u nekoliko rečenica. Da bih izbjegla taj trenutak, kao i to što uz epitet 'glumica' uvijek ide i taj neki lascivan trenutak, ako na dečka vrijedi obratiti pozornost, ja kažem da radim u banci", rekla je Anđelka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nije kostim za Noć veštica 🙄, nego svadba pre 7 godina na današnji dan ❣️

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on

Dario Prpić vlasnik je restorana u Beogradu, a simpatičnu glumicu pred oltar je odveo 2011. Godine. Anđelka je aktivna i na kazališnim daskama, a zagrebačka publika imala ju je priliku gledati u kazalištu "Luda kuća". 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0