Stars

Glamurozan rođendanski party: Gigi Hadid u New Yorku s obitelji i prijateljima proslavila 27. rođendan

  • Poznati supermodel i majka djevojčice Khai u krugu obitelji i prijatelja proslavila je 27. rođendan
  • Rođendanski party održan je u New Yorku, a na zabavi su se pojavile i poznate zvijezde poput Blake Lively i Emily Ratajkowski
  • Za svoj rođendan Gigi je odabrala predivnu čipkastu bijelu kombinaciju s kojom je bila u centru pažnje 

Supermodel Gigi Hadid proteklog je vikenda u njujorškom klubu Zero Bond proslavila 27. rođendan. Na njenoj rođendanskoj zabavi okupili su se njeni slavni prijatelji i obitelj, a njihovi modni odabiri nisu razočarali.

Na listi poznatih uzvanika našli su se i Blake Lively, Emily Ratajkowski, Helena Christensen, Patrick Ta i Antoni Porowski.

Rođendanskoj zabavi prisustvovali su i članovi Gigine slavne obitelji, sestra Bella Hadid s dečkom Marcom Kalmanom i brat Anwar Hadid, otac Mohamed Hadid i majka Yolanda Hadid s dečkom Josephom Jingolijem.

Za proslavu svojeg rođendana Gigi se odlučila za bijeli čipkasti komplet s potpisom australskog dizajnera Dion Leeja, koji se sastojao od hlača, korzeta i dugog ogrtača te je savršeno naglasio njenu figuru.

Uz ovu modnu kombinaciju Gigi je nosila mnoštvo svjetlucavih i bisernih ogrlica, viseće naušnice te torbicu sa svjetlucavim kamenčićima.

Njena sestra Bella također je nosila komplet, ali u sivoj boji koji se sastojao od kratke sive suknje i sivog prsluka s izrezima i zlatnim gumbima. Svoj styling u stilu 2000.-ih Bella je upotpunila crnim visokim čizmama i tankom trakom za kosu.

Ranije tog dana njena obitelj uputila joj je i lijepe rođendanske čestitke na Instagramu uz mnoštvo zajedničkih fotografija. Sestra Bella i otac Mohamed podijelili su i Gigine fotografije iz djetinjstva.

“Hvala ti što si najbolja sestra, mama, kći, živo biće ikad. Učiš me nečemu novom svaki dan”, poručila joj je Bella.

Bella Hadid Možda vas zanima Bella Haddid o zlostavljanu koje trpjela u vezama i vlastitim nesigurnostima Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @gigihadid

Komentari 0