Stars

George Clooney na meti tračera zbog očinstva, on o svemu šuti i uživa na Comu

  • Pojavila su se glasine da je poznati glumac George Clooney (58) ima još jedno dijete
  • Navodno se radi o petogodišnjoj Avi, kćerkici njegove bivše djevojke Stacy Keibler s kojom je bio u vezi od 2011. do 2013. godine
  • Sa suprugom Amal, s kojom je u braku od rujna 2014. godine, ima dvogodišnje blizance Ellu i Alexandera

Da se poznatima i slavnima često pripisuju razne glasine dokaz je i ova posljednja koja se tiče popularnog 58- godišnjeg glumca i poduzetnika Georgea Clooneyja. Naime, kako piše Business Times, George ima još jedno dijete, petogodišnju djevojčicu Avu. Inače, Ava je kćerkica Georgeove bivše djevojke, hrvačice Stacy Keibler. Stacy je bila Georgova djevojka od 2011. godine pa do 2013. godine, nakon čega su oboje upoznali svoje sadašnje supružnike. 

 | Autor: profimedia profimedia

Kako navodi Business Times, Clooney je saznao za ovu vijest kad je na njegovu kućnu adresu stiglo anonimno pismo u kojem se od njega zahtijeva da napravi DNK analizu kako bi se vidjelo je li zaista on otac djevojčice. Navodi se i kako je to pismo izazvalo i mnoge neugodnosti u odnosu s njegovom suprugom Amal s kojom ima blizance Ellu i Alexandera koji su prije nešto više od mjesec dana navršili dvije godine. 

Možda vas zanima Oh, ne! Razvode se George i Amal Clooney? Rubrika Stars Stars

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Kao dodatak priči o zajedničkom djetetu, pojavile su se i glasine da su se George i Stacy viđali i nakon što su upoznali sadašnje supružnike. Navodno su u nekom trenutku mislili da i dalje imaju duboku vezu. Za vrijeme pojave ovih glasina, Stacy Keibler uživa sa suprugom, vlasnikom oglašivačke kompanije, Jaredom Pobreom te njihovo dvoje djece - jednogodišnjim Bodhijem i petogodišnjom Avom. Da priča da je Ava zapravo kći poznatog glumca ne drži vodu dokaz je i obiteljska slika na kojoj ne možemo ne primijetiti koliko Ava liči Jaredu, a to piše i portal Gossip Cop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stacy Keibler (@stacykeibler)

Možda vas zanima Postavila sam si izazov svaki dan prijeći 10 tisuća koraka! Saznaj kako sam to izvela i što mi se sve dogodilo u međuvremenu Rubrika Life&style Life&style

Ni bračni par Clooney se ne zamara ovim glasinama već uživa na jezeru Como u Italiji gdje George ima vilu. Paru se na večeri pridružilo i nekoliko prijatelja te Amalina mama Baria. Kao i uvijek, Amal je odabrala nepogrešivu modnu kombinaciju - tamnozelenu haljinu na bretele te zlatne sandale i zlatne naušnice. 
 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0