Stars

Oh, ne! Razvode se George i Amal Clooney?

U medijima je odjeknula vijest da se par razvodi nakon četiri godine braka, ali mi ne možemo povjerovati u to...

Činilo se kako kod Georgea i Amal Clooney vlada prava obiteljska idila,no počela su sve glasnija šuškanja o tome kako je njihovom braku došao kraj.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Prema američkim medijima, izvori bliski paru tvrde kako je Amal nakon nedavne svađe sa suprugom otišla s njihovim 6-mjesečnim blizancima Alexandrom i Ellom u njihovu kuću na Sardiniji. Navodno joj George neprestano šalje poruke i zove je na videopozive kako bi vidio djecu. 

Izvor tvrdi da je 39-godišnja Amal poručila 56-godišnjem glumcu da ih može doći vidjeti samo ako će spavati u gostinjskoj sobi i da joj se ne smije približiti.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Još uvijek nije poznato zašto je došlo do svađe među supružnicima, ali njihovi obožavatelji odbijaju povjerovati u to. Par je zajedno došao na 23. dodjelu nagrada Udruženja Ujedinjenih naroda u New Yorku 6. prosinca. Tada su se činili sretni i zadovoljni i nije se mogao naslutiti nikakav bračni problem. 

Ipak, šuškanja o njihovom razvodu još nisu potvrđena, ali ako do njega dođe, navodno će težiti vrtoglavih 3,4 milijarde kuna

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0