Stars

Franka drastično odrezala kosu i sad nosi jednu od najpoželjnijih frizura ove godine

  • Poznata pjevačica na Instagramu se pohvalila novom frizurom
  • Odabrala je popularan neuredni lob
  • Njezini pratitelji oduševljeni su novim, osvježenim izgledom 
Možda vas zanima Testirala sam žutu i roza Garnierovu micelarnu vodu. Evo rezultata... Rubrika Beauty Beauty

Franka Batelić odlučila se, uoči jednog snimanja, za promjenu. U frizerskom salonu kojem je vjerna, prepustila se u ruke Zvonimiru Franiću i zasjala u novom izdanju s jednom od frizura čija popularnost traje već koju sezonu, a i za ovu je godinu preporučena kao jedna od najpoželjnijih. Vrlo dugu kosu je skratila je na dužu varijantu boba, popularno nazvanu lob. A čini nam se da je kosu i posvijetlila za koju nijansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka se novim izgledom odmah pohvalila na Instagramu, a uz fotku nove frizure je napisala: ''ZURKICA ✂️🤓Ono kad te @franiczvonimir ošiša ravno prije snimanja pa još ima kose na majici.😂 Neka nova osobica spremna za proljećeeeee... 🤸🏻‍♀️⚡️💄 @salonfranic''. Slika novog, osvježenog izgleda 26-godišnje Franke vrlo brzo je skupila više od 18 tisuća lajkova te je u komentarima dobila mnogo komplimenata i pohvala za izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)

Možda vas zanima Maska za usne sa 24-karatnim zlatom i ekstraktima kavijara za 14 kuna? Testirala sam je! Rubrika Beauty Beauty

No, nije se samo pjevačica pohvalila novim izgledom. Iz salona Franić također je stigla objava - cijeli postupak nastajanja nove frizure. Moramo priznati kako Franki ovakva frizura odlično pristaje, a kao što smo mogli i na raznim dodjelama nagrada posljednjih dana vidjeti, ova frizura neće tako brzo izaći iz mode. 

Photo: Instagram/Franka Batelić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ingamasti

    Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je > > > > > www.Takeslim.Com