Beauty

Maska za usne sa 24-karatnim zlatom i ekstraktima kavijara za 14 kuna? Testirala sam je!

  • Novinarka miss7 testirala je masku za usne Hollywood Skin
  • Riječ je o maski koja sadrži 24-karatno zlato, kolagen i ekstrakt kavijara
  • Snižena cijena iznosi 13,90 kuna
Možda vas zanima Testirala sam žutu i roza Garnierovu micelarnu vodu. Evo rezultata... Rubrika Beauty Beauty

Moram priznati, nisam baš sklona isprobavanju maski za usne, no ova me potpuno zainteresirala. Pitaš se zašto? Mislim da je odgovor i više nego očigledan - ova maska je od zlata!

Riječ je o maski obogaćenoj 24-karatnim zlatom, kolagenom i ekstraktom kavijara. I to po cijeni od samo 13,90 kuna?! Da, moguće je - i testirala sam je! Maska je dostupna u Douglasu na web shopu, a njezina redovna cijena iznosi 39,90 kuna za šest mililitara. 

 | Autor: Screenshot douglas.hr Screenshot douglas.hr

Luksuzna ambalaža

Maska ima privlačno pakiranje, a kombinacija crne i zlatne boje popraćena šljokicama stvara dojam luksuza. Osim maske za usne, dostupna je i Hollywood Skin maska za lice, koja je također obogaćena 24-karatnim zlatom, kolagenom i ekstraktima kavijara. Njezina redovna cijena iznosi 49,90 kuna, no sada je dostupna po sniženoj cijeni od 19,90 kuna. 

 | Autor: miss7 miss7

Upute za nanošenje maske za usne

(prikazane na pakiranju)

  1. Očisti lice i osuši ga ručnikom. 
  2. Otvori vrećicu i pažljivo izvadi masku. 
  3. Stavi masku na usta.
  4. Ostavi je da djeluje 10 do 15 minuta, potom je nježno skini. Nakon što je skineš, ne trebaš ispirati usne.

 | Autor: miss7 miss7

Možda vas zanima Kako nanijeti puder na problematičnu kožu - a da još ne pogoršaš stvar Rubrika Beauty Beauty

Ukupni dojam

Prilikom nanošenja, pažljivo sam slijedila sve upute na pakiranju. Prvi dojam? Maska nema nikakav miris. Osjećaj? Ugodna je na usnama, cijelo vrijeme osjećala sam blago hlađenje. Usnice su mi bile prilično ispucale, a nakon što sam skinula masku, jednostavno sam uklonila suhe dijelove. Osim toga, nakon što sam skinula masku, usne su mi bile sjajne i meke.

Sve u svemu, mislim da je ova maska dobro obavila svoj "posao". Ipak, unatoč tome nisam sigurna da je uistinu obogaćena pravim zlatom. No, tko zna! Ništa nije nemoguće, zar ne?

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ingamasti

    Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je > > > > > www.Takeslim.Com