Stars

Evo kako danas izgledaju Dean, Jess i Logan, omiljeni momci iz Gilmorica

  • Dvadeset je godina prošlo od kad je serija 'Gilmorice' ugledala svjetla malih ekrana, a mnogima je i danas svrstavaju u svoje favorite
  • Također, mnoge gledateljice i danas preispituju ljubavne odabire Rory Gilmore, a nas je to nagnalo da provjerimo gdje su i kako izgledaju odabranici njezina srca
  • Dean, Jess i Logan, odnosno glumci koji su ih utjelovili, nastavili su uspješne televizijske karijere, a dvojica od njih još uvijek nisu pronašla onu pravu

Ljubavni odabiri glavnih protagonistkinja pojedinih serija nerijetko izazovu niz oprečnih reakcija među gledateljicama te postanu povodom zanimljivih rasprava. Jedan od najpoznatijih takvih slučaja zasigurno je onaj vezan uz odabir Carrie Bradshaw. Tim Faca ili tim Aidan, pitanje je to o kojem već godinama polemiziraju obožavatelji serije 'Seks i grad'.

Možda vas zanima Pravi razlog zbog kojeg su neki poznati likovi iz serija morali iznenada umrijeti Rubrika Stars Stars

Slične rasprave vode i vjerni gledatelji serije 'Gilmorice'. Premda je od njezinog prikazivanja prošlo 13 godina mnogi se još uvijek pitaju tko je za Rory Gilmore 'onaj pravi'. Nagnalo nas je to da potražimo gdje su danas i čime se to bave Dean, Jess i Logan, odnosno glumci koji su ih utjelovili. PS: Kojem timu ti pripadaš?

Dean

Dean Forester je bio prvi mladić koji je osvoji srce Rory Gilmore. Premda je dio obožavatelja serije bio uvjeren kako će njezina prva ljubav ostati i njezina posljednja, to se za sada nije dogodilo jer je glumac Jared Padalecki napustio seriju kako bi mogao raditi na projektu 'Lovci na natprirodno'. Pokazalo se kako je za njegovu karijeru to bio vrhunski potez, a spomenuta serija potrajala je 15 sezona te mu priskrbila zapaženi uspjeh.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

A donijela mu je i ljubav njegova života budući da je na setu upoznao suprugu Genevieve s kojom je u desetogodišnjem braku dobio troje djece. Premda je u 'Gilmoricama' njegov lik bio oličenje dobrog dečka iz susjedstva, čini se kako ovaj 38-godišnjak ipak ima putra na glavi. Naime, u studenom 2019. godine uhićen je zbog napada na djelatnike vlastitog kafića koji je počinio u alkoholiziranom stanju. Vezano uz njegov izgled, primjetno je kako danas radije nosi bradu, no duža kosa po kojoj je prepoznatljiv je i dalje postojana.

Možda vas zanima Glavni likovi ovih 6 serija naši su novi uzori, pogledaj kako su dame inspirativne Rubrika Life&style Life&style

Jess

Što se Rorynih ljubavnih interesa tiče, Jess Mariano je u showu proveo najkraće vrijeme, ali je mnogim obožavateljicama serije najduže ostao sjećanju. Štoviše, mnogi gledatelji smatraju kako su upravo ova dva lika imala najbolju kemiju, a to potvrđuju i podatkom da je par i u stvarnom životu bio u trogodišnjoj vezi. Nadalje, na radost velikog broja ženske publike glumac Milo Ventimiglia se rado odazivao pozivima autora serije koja ge je proslavila pa smo ga tako imali priliku gledati i u dugoiščekivanom nastavku iz 2016. godine.

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

Ovaj 43-godišnjak nastavio je nizati uspješne televizijske projekte, a krunu karijere predstavlja mu rad na seriji 'This is Us' u kojoj tumači glavnu mušku ulogu. Za istu je primio velik broj pohvala, a uslijedile su i nominacije za prestižne glumačke nagrade poput Emmyja i SAG nagrade.

A sada prijeđimo na pitanje koje će sigurno zanimati velik broj naših čitateljica. Odgovor na njega glasi - slobodan je. Glumac se s djevojkom posljednji puta u javnosti pojavio 2017. godine, a prema izjavama koje je dao američkim medijima ne očekuje da će se tako skoro skrasiti i osnovati obitelj.

Možda vas zanima Zvijezde nove turske serije 'Ambasadorova kći' osim markantnim izgledom, pažnju plijene i ljubavnim životom Rubrika Stars Stars

Logan

Treći dečko koji je osvojio srce Rory Gilmore bio je bogataš Logan Huntzberger kojega je utjelovio Matt Czuchry. Baš poput svojih prethodnika i on je nastavio uspješnu televizijsku karijeru pa smo ga tako na domaćim ekranima mogli pratiti kao odvjetnika Carya Agosa u dramskoj seriji 'Dobra žena', a ostvario je i naslovnu ulogu liječnika Conrada Hawkinsa u medicinskoj drami 'Stažist'.

 | Autor: Shutterstock/Getty Shutterstock/Getty

Što se njegovog privatnog života tiče, ovaj 43-godišnjak ga voli držati podalje od očiju javnosti. Njegov ljubavni život je prava nepoznanica te uspješno skriva odabranicu svoga srca. Njegova posljednja javno eksponirana veza bila je s kolegicom, glumicom Kate Bosworth. Od njihovog prekida je prošlo osamnaest godina, a Matt je od znatiželjnih medija uspješno sakrio sve tragove novih ljubavi.

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0