Stars

Evo kako bi se moglo zvati Bali-begovo dijete!

Nedavno je odjeknula vijest da će jedan od najpopularnijih turskih glumaca postati otac, a miss7 nagađa kako bi se dijete moglo zvati! Što ti misliš?

Nakon što se izborio s depresijom,  Burak Özçivit promijenio je imidž i iznenadio sve svoje obožavateljice diljem svijeta, a nedavno se u medijima proširila još jedna velika novost u životu slavnog glumca. Naime, kako pišu turski mediji, Burak i njegova supruga Fahriye Evcan postat će roditelji! Glumica je navodno trudna oko dva mjeseca, a neki mediji su otišli čak korak dalje pa tvrde kako je začela umjetnom oplodnjom

Možda vas zanima Bali-beg promijenio izgled i ponovno oduševio obožavateljice diljem svijeta! Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Šuška se i kako je glumica u posljednje vrijeme odbijala brojne uloge upravo zbog toga što je namjeravala zatrudnjeti. Nije tajna da je par već dugo priželjkivao dijete, a čini se da će im se ta želja napokon i ostvariti. Ako je vjerovati turskim medijima, Burak i Fahriye postat će roditelji u travnju sljedeće godine

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Osim što većinu obožavatelja zanima kojega će spola dijete biti, gotovo svi su znatiželjni i oko toga kako bi se moglo zvati. Upravo zbog toga smo odlučile istražiti koja su imena popularna u Turskoj. Kako još uvijek ne znamo spol, izdvojile smo pet popularnih imena za djevojčice i pet za dječake. 

5 popularnih turskih imena za djevojčice

Asli

Značenje imena: plemenita, čista, iskrena

Edže

Značenje imena: staro more

Ajše

Značenje imena: živa i zdrava

Deniz

Značenje imena: more

Bahar

Značenje imena: proljeće

Možda vas zanima Bali-beg efekt: turski glumci koji oduzimaju dah Rubrika Stars Stars

5 popularnih turskih imena za dječake

Efe

Značenje imena: stariji brat

Džan

Značenje imena: život, duša

Ozan

Značenje imena: pjesnik

Bariš

Značenje imena: mir

Mert

Značenje imena: muževan

Preostaje nam samo strpljivo čekati dok slavni glumački par ne otkrije ime za svoje prvo dijete. Možda bude baš jedno od ovih! A do rođenja njegovog prvog djeteta, možemo se prisjetiti i kako je Buraku pristajala uloga oca u serijama! Mislimo da će biti odličan tata, a ti?

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0