Stars

Bali-beg promijenio izgled i ponovno oduševio obožavateljice diljem svijeta!

Turski se glumac dugo borio s depresijom zbog čega se povukao iz javnosti, a sada se vratio, prema mišljenju mnogih, ljepši nego ikada prije!

Burak Özçivit, nama poznatiji kao Bali-beg iz serije Sulejman Veličanstveni, prolazio je kroz teško životno razdoblje što je utjecalo i na njegov privatni i poslovni život. Naime, zbog problema s depresijom jedan od najpopularnijih turskih glumaca na našim prostorima najavio je potpuno povlačenje iz javnosti, ali na sreću svih njegovih fanova diljem svijeta, brzo se vratio. 

Možda vas zanima Bali-beg efekt: turski glumci koji oduzimaju dah Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Glumcu su se zaredali poslovni neuspjesi što mu je prilično teško palo. Osim toga, veoma ga je pogodila i bolest oca njegove prelijepe supruge Fahriye Evcen, kojemu je dijagnosticiran rak. No, čini se da je teško razdoblje iza njega jer se glumac vratio na društvene mreže, a krenulo mi je i na poslovnom putu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Dobio je glavnu ulogu u seriji Osman Gazi što je razlog njegova ostanka u Istanbulu. Burak je zbog toga čak i otkazao 10-dnevno ljetovanje sa suprugom u Grčkoj. Nedavno je izjavio kako mu treba odmor i da ga u skorije vrijeme nećemo moći imati priliku vidjeti da radi te da se vraća na posao tek kada se dobro odmori. Prema svemu sudeći, brzo je "stao na noge", a želja za glumom bila je jača od želje da se dobro odmori.  U seriji će utjeloviti Osmana Prvog, sina Ertugrula Gazija. Serija prikazuje život Osmana Prvog koji je osnovao Osmansko Carstvo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

No, ono što je svakako najviše privuklo pažnju u njegovom velikom povratku je njegov novi izgled. Glumac je pustio kosu i skratio bradu i tako iznenadio sve svoje obožavatelje. Navikle smo ga gledati s kraćom kosom i dužom bradom, ali sigurne smo kako ćemo se jako brzo naviknuti i na njegov novi izgled. 

Možda vas zanima Prepoznaješ li ovu zvijezdu u mlađim danima? Rubrika Stars Stars

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

U svakom slučaju, nama se jako sviđa njegovo novo izdanje, a tebi?

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0