Stars

Ella na svom profilu podijelila prepisku 'udvarača' koji kaže ženi 'da bi je rasturio'. Evo kako je izvukao deblji kraj

  • Ella Dvornik-Perace svojim Instagram storijem nasmijala je obožavatelje
  • Naime, podijelila je poruke koje je nepoznata osoba razmijenila s muškarcem koji joj se pokušao "udvarati"
  • Neslavno je završio, i dobio odgovor koji ga je ostavio bez riječi, ali je barem nasmijao Ellu i njene pratitelje

Ella Dvornik-Pearce sa svojim obožavateljima često voli podijeliti humoristične crtice koje ju ostave bez riječi. Tako je bilo i ovog puta, kada je podijelila poruke koje su sve nasmijale. Nepoznat, ali uporan muškarac koji se javljao dotičnoj ženi zaključio je kako ona ipak nije zainteresirana za razgovor. Dosjetljiva žena prethodno je svog sugovornika ostavila bez riječi, iako je to prvotno bio njegov naum, a Ella je prepisku podijelila na svom Instagram profilu.

Možda vas zanima Ella Dvornik objavila vruću fotku iz Londona: "Ovako sam izašla van, nitko me nije čudno gledao" Rubrika Stars Stars

 | Autor: Screenshot Instagram@hanii_official Screenshot Instagram@hanii_official Razmjena poruka koju je podijelila Ella

Nakon nekoliko ponavljajućih poruka gdje je naziva ljepoticom, i piše: kako vidi da je ozbiljna, a njemu treba takva osoba za život", nepoznat muškarac iskomentirao je kako je djevojka vrlo atraktivna na jednoj od svojih posljednjih fotografija. Dodao je samouvjereno: "Oćeš mog da slikam, rasturio bi te?" 

Ovakvo pitanje majku dvoje djece nije ostavilo bez riječi, baš suprotno, spremno mu je odgovorila: "Ma čime bi rasturio? Rodila dvoje djece, obim glave 55 cm, a ti bi me rasturio. Ajde ne s**i", uzvratila je.

Mama i kći Dvornik zajedno u teretani: 'A štaš'... i ovo je dio obiteljskog druženja!'

Influencerica je prepisku objavila na svom Instagram storiju, a vjerujemo kako je nasmijala mnoge. Ella je nedavno proslavila 31. rođendan, a posljednjih mjeseci predano radi na svojoj figuri; jednom prilikom rekla je kako joj je cilj do ljeta dobiti na mišićnoj masi. Iako je put do željenih rezultata težak, ne odustaje od svog nauma.

"Mrzim ići u teretanu, al' je brutalan osjećaj probudit se ujutro i vidjet rezultate", rekla je. A s obzirom na fotografije utegnutih mišića i trbuha ne sumnjamo da i sama dobiva mnoštvo ovakvih poruka, no čini se kako će udvarači morati naći originalniji način za "udvaranje" nego što je to imao ovaj muškarac.

Možda vas zanima Ella Dvornik objavila prefora fotke roditelja iz 80-ih: "Tata ti je s ovim naočalama isti Harry Potter!" Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@kierabreaugh
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Ante

    Ante

    To nije udvarač, nego seksom opsjednuta budala koja ni ne zna što je seks. Da krava nosi gaće ne bi pi*ku vidio uživo.