Stars

Ella Dvornik pokrenula žustru raspravu: "Trebali li djeci mlađoj od 13 godina bušiti uši?"

  • Ella Dvronik pokrenula je debatu zbog pitanja oko toga treba li djeci bušiti uši
  • Naša influencerica dala je primjer prijateljice koja je svom djetetu probušila uši prije 13 godine jer je dijete tako željelo
  • Na Ellinu objavu reagirale su mnoge mame rekavši kako je bušenje ušima bebama i maloj djeci nepotrebno i nakaradno

Blogerica i influencerica Ella Dvornik koja se sa obitelji nedavno preselila u Istru upitala je druge mame za mišljenje u objavi na svom Facebook profilu. Naime, Ellu je zanimalo kakvog su mišljenja drugi roditelji po pitanju toga treba li maloj djeci bušiti uši? Povod za razmišlanje bila je Ellina prijateljica koja je svojoj kćeri dala probušiti uši onda kada je djevojčica to sama poželjela. Ella se ogradila od kritika rekavši kako ne osuđuje ni roditelje koji to naprave djeci dok su još bebe, kao također ni one koji su protiv bušenja ušiju do 13 godine. 

 | Autor: screenshot/facebook screenshot/facebook Pitanje Elle Dvornik o bušenju ušiju djeci

"I uvijek sam se osjećala kao “ograničeno” jer mi je bilo kao jako nelogično i brutalno, zato ljudi buše uši bebama koje realno zaboli k za naušnice al' eto mama je htjela (ne osuđujem vas ako ste vi ta osoba, samo eto meni je tak u glavi)", napisala je Ella. "Mislim realno ne trebaju im, nemam ni ja probušene uši, a imam 30 godina, al se sad opet osjećam k'o seljačina jer je meni skroz normalno da ako netko želi sam sebi probušit uši, nos, bradavicu, pupak...da ih probuši kad je dovoljno zreo da donese tu odluku. Kakvi ste vi po tom pitanju? I molim vas samo da ne napadate druge u komentarima, doslovno me zanimaju različita mišljenja i onih koji buše uši bebama do onih koji ne prihvaćaju nikakava bušenja do smrti", rekla je Ella.

Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala da je kraljica transformacija, novu ljetnu frizuru i boju kose nosi fantastično Rubrika Stars Stars

Komentari i mišljenja su brzo počeli stizati pa su neke od žena komentirale: "Moj sin je sa deset htio naušnice. Odvela sam ga ali čim mu je prislonio onaj pištolj se predomislio. Sa šesnaest si je izbušio po dvije rupice u ušima pa nozdrvu pa septum… Sad sa sedamnaest i pol polako sve to skida jer mu je dosadilo. Mislim da dokle god ne rade ništa ilegalno i dokle god ne nanose štetu ni sebi ni drugima je sve ok. Treba ih pustiti da se nađu ali uvijek biti uz njih, ako se u tom traženju izgube."

Ella Dvornik u videu otkrila sve estetske korekcije: Tko nema u genima, ima na rate

Druga je dodala: "Išla sa obje cure poslije prvog rođendana,i nisu se plakale već su zacvilele i to je bilo to ..Jer kak idu starije to je gore. Sad kad porastu ako ne budu htjele furati naušnice skinemo ih i nek rupice zarastu..I ne žalim za takvim pothvatom." A neki su kometirali i negativno: "Nek veli ko kaj hoće, al meni su naušnice na malim bebama nepotrebne i nakaradne. A i ono mislim svjesno svom djetetu nanosiš bol zbog nečega što je djetetu totalno nebitno jer još ne zna ni kak se zove a kamoli da hoće naušnice."

Ella je dodala kako se njezin suprug izjasnio da nijedno od njihovo dvoje djece Balie Dee (3) i Lumi Wren (1) neće bušiti uši prije svoje 13 godine. "I sad kažem mužu kao kak mi je super da je moja prijateljica odvela malu da probuši uši KAD JE ONA TO HTJELA, i moj muž meni kaže da nema šanse da itko od ove dvije naše probuši uši prije 13 godina jer to samo seljačine rade i ne trebaju im (btw ja bušila pupak s 13)", otkrila je. "Primitivan, davno prevaziđeni običaj. Muž ti je u pravu", na to je komentirala jedna komentatorica.

Ella Dvornik novi dom Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala kako je kćerima uredila sobe u novom domu. Njihova reakcija je preslatka! Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@theportlandhospital

Komentari 0