Stars

Ella Dvornik otkrila da putuje avionom prvi put nakon dvije godine, pitala je fanove da pogode gdje ide

  • Ella Dvornik otkrila je da je posljednji put na aerodromu bila 2019., pitala fanove da pogode gdje ide
  • Većina komentatora odmah je naslutila kako ide u London
  • Osim tajnom lokacijom, Ella je interes pratitelja potaknula i svojom zanimljivom modnom kombinacijom

Jedna od naših najpoznatijih inflencerica Ella Dvornik-Pearce sa svojim pratiteljima podijelila je fotografiju s aerodroma i pitala ih što misle gdje putuje? Otkrila je kako joj je ovo prvi put nakon dvije godine da putuje avionom. "Posljednji put sam bila na aerodromu …. 2019.. pogodite gdje idem", napisala je Ella. Većina njezinih fanova odmah je reklo kako misle da putuje u London. "Negdje gdje je baš hladno ..sudeći po džemperu", "London sigurno", "Kod svekrve", pisali su. 

Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala trbuščić: "Bez obzira koliko smo govorili da nećemo, ipak posustali smo...", na što aludira? Rubrika Stars Stars

Ono što je privuklo pozornost njezinim fanovima je i kombinacija koju je odabrala. Sudeći prema tome što je obukla džemper, mnogi su i naslutili kako putuje na neko hladno mjesto, a za njezin modni odabir mnoge su se obožavateljice odmah zainteresirale. "Ova zelena toroba je sve!!! Sretan put i siguran let gdje god da ideš", "Kako dobra kombinacija", "Obleka je top", hvalili su njezin neobičan odabir. 

Ella Dvornik pokazala frizuru zbog koje je u Zagreb došla na jedan dan. Pratitelji je prozvali najboljom ikad

Osim što je Ella privukla interes pratitelja o zasad tajnoj lokaciji, mnogima su i više nego zanimljive Elline modne kreacije. Mnoge obožavateljice zanimalo je gdje mogu kupiti komade koje je nosila Ella jer inflencerica često služi kao modna inspiracija mnogima.

Možda vas zanima Ella Dvornik priznala fanovima da ujutro mora popiti normabel zbog nevjerojatnog razloga Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@theportlandhospital

Komentari 0