Stars

Ella Dvornik ima novu frizuru koja se mnogima nije svidjela, a sebe je usporedila s Cruellom

  • Influencerica i blogerica Ella Dvornik poznata je po čestom mijenjanju boje kose, ali i frizura
  • Njezina posljednja promjena izazvala je brojne komentare - dok su neki oduševljeni promjenom, drugima se nikako ne sviđa
  • Sama je svoj novi izgled usporedila s Cruellom iz filma '101 dalmatinac', a zajednički im je sijedi pramen

Ella Dvornik (30) poznata je po tome da se na Instagramu vrlo često pohvali novom bojom kose ili frizurom, a njeni fanovi redovito ostanu oduševljeni. Tako je bilo danas kad je objavila fotografiju novog jesenskog looka, a nova promjena nije baš legla svim njezinim pratiteljima. Uz dvije fotografije je napisala: ''Ako je netko tražio dalmatinere, samo da znate da sam ih ostavila u @vikleriruz jer sam bila toliko oduševljena novom frizurom i bojom da sam ih smetnula s uma - vaša Cruella!''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Možda vas zanima Jedna frizura pokorila je Internet, a frizeri se slažu kako će biti pravi jesenski hit Rubrika Beauty Beauty

Svojom porukom je mislila na Cruellu de Vil koju je tumačila Glenn Close u filmu '101 dalmatiner', a lik Cruelle ima jedan dio kose crn dok je drugi sijed.

 | Autor: imdb imdb

Ella je veoma zadovoljna svojom novom promjenom te su se s njom složili neki pratitelji koji su ostavili komentare poput ''Brutalno'', ''Top, top, top'', ''Ono kad ti sve stoji''. Kao i uvijek, bilo je tu i onih kojima se ova promjena nikako ne sviđa te su joj napisali ''Ovo je najgora boja do sada, što uradi od glave'',  ''Super, ali crveno je bolje'', ''Sorry, nije baš nešto''.

Možda vas zanima Franka ima novu boju kose, Marijana Mikulić novi lob - i obje dame izgledaju sjajno! Rubrika Beauty Beauty

Frizurom se Ella pohvalila i na Tik Toku na kojem je snimila video naziva ''30, ali se osjećam kao da mi je 17''. Također, u videu je napisala ''Moj muž mora da je zbunjen tijekom dana'', a to se odnosi na transformaciju iz raspuštene kose u frizuru koja uključuje dvije punđe na glavi. 

@elladvornik

30 but feeling 17 😂 ##transformation ##momsoftiktok ##makeup ##midlifecrisis

♬ som original - WhinderssonNunes

 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    još malo pa ko muž