Life&style

Top ili flop? Svi pričaju o reklami za Čokolino s Tončijem Huljićem, sviđa li se tebi?

  • “Ja sam rojen da mi bude fino i da jedem čok-čok-čokolino”, pjeva Tonči Huljić u novom spotu za omiljeni dječji obrok
  • Njegovo pojavljivanje u reklami za Čokolino izazvao je oprečne reakcije na društvenim mrežama
  • Dok je jedan dio komentatora oduševljen razigranošću i pozitivom spota, drugi ga smatra neukusnim i osuđuju Tončijevo pojavljivanje

Poznati Podravkin brend Čokolino odlučio se na zaokret u svojoj marketinškoj strategiji te su za zaštitno lice svoje nove reklamne kampanje odabrali poznatog glazbenika Tončija Huljića. Promidžbeni spot prošlog je tjedna ugledao i svjetlo dana, a reakcije na isti nisu izostale. 

Spot je u izveden duhu nove marketinške poruke “Za veliku i malu djecu” te prikazuje obitelj svih generacija kako uživa u različitim okusima Čokolina. Za ovu priliku Tonči je preradio stihove svog hita ‘Ja sam rojen da mi bude lipo’ pa nam tako sada poručuje da je rođen kako bi fino jeo, a njegov odabir upravo su ove popularne žitne pahuljice. Krajem srpnja, glazbenik se na društvenim mrežama pohvalio kako je prihvatio sudjelovanje u ovom projektu te je s obožavateljima podijelio isječke sa snimanja.

Možda vas zanima Lejla Filipović još uživa u ljetu, a pokazala je i predivnu unutrašnjost obiteljske kuće u Istri Rubrika Stars Stars

Reakcije su već tada bile podijeljene pa su tako jedni pozdravili njegov izlet u svijet reklama, dok drugima Huljićev Čokolino naprosto nije najbolje sjeo. 

Možda vas zanima Trendi jakne od umjetne kože do 300 kn - evo gdje ih možeš pronaći Rubrika Moda Moda

Mnogi ipak u Čokolino spotu vidje dašak pozitive koji nam je potreban u ovim tmurnim vremenima. "Tko voli voli, tko ne, nema veze. Meni je odlično. Huljiću tako i treba, malo veselja i pozitive", "Samo naprijed čovjek ima sve ne šepuri se već stvara, zabavlja i uveseljava. Otvoren, pristupačan veseo ma ti si kralj", "Legenda od čovika, nezamjenjiv i jedinstven, talent znanje i dalmatinski štih kad se spoji sve", "Nisam vjerovala da Tonči i Lino idu zajedno, sad sam umrla od smijeha", neki su od komentara koji su stali u Tončijevu obranu te potvrdili kako ih je spomenuta reklama oraspoložila.

Bilo kako bilo, izgleda kako je Podravka uspjela napravila sjajnu marketinšku kampanju te Linu i Tončija gurnula u središte rasprave na društvenim mrežama. A što ti kažeš o navedenoj reklami?

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0