Beauty

Franka ima novu boju kose, Marijana Mikulić novi lob - i obje dame izgledaju sjajno!

  • Nakon što je veliki dio ljeta provela u rodnoj Istri, pjevačica Franka Batelić vratila se u metropolu
  • Jedna od prvih stanica bio je frizerski salon iz kojeg je Franka izašla s novom bojom kose
  • Osim pjevačice, za promjenu se odlučila i glumica Marijana Mikulić koja se ošišala

Nakon godišnjeg odmora kosa nam posvijetli od sunca, a isto tako se i ošteti od kombinacije mora i sunca, i volimo otići frizeru kako bi opet zablistali. Tako je i kad su u pitanju poznate osobe, a posljednje u nizu su pjevačica Franka Batelić koja se po povratku iz rodne Istre odlučila za malu promjenu koja joj je dala osvježeni izgled te  glumica Marijana Mikulić koja je skratila svoju tamnu kosu. 

Možda vas zanima Super seksi izdanje Franke Batelić: ovakvu je još nismo vidjeli, a komentari na društvenim mrežama pljušte Rubrika Stars Stars

Za Frankinu promjenu je i ovog puta zaslužan Zvonimir Franić, vlasnik frizerskog salona Franić koji je na Frankinoj kosi koristio tehniku pramenova Brazilian Illuminage koja posvjetljuje kosu na način da se stavljaju jednolični pramenovi tri nijanse svjetliji od prirodne boje kose.  Novo izdanje popularne pjevačice objavili su na svom Instagramu, a pratitelji su samo imali riječi hvale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

Nova frizura pjevačici odlično pristaje, a njezinom lijepom licu dala je novu svježinu. Osim finalnog izgleda, iz salona su podijelili video na kojem se vidi kako se Zvonimir i Franka dobro zabavljaju dok se pripremaju za fotografiranje. Dok je Zvonimir namiještao kosu, Franka je plesala na svoju pjesmu ''Ti mi nosiš sreću'' te su se oboje dobro nasmijali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

Možda vas zanima Marijana Mikulić obilježila 20 godina mature u 'minjaku': Kome se ne sviđa, nek’ ne gleda, meni je hit! Rubrika Stars Stars

I glumica Marijana Mikulić pokazala je novo izdanje ili kako je sama napisala ''novu staru sebe''. Glumica je poznata po svojoj dugoj tamnoj kosi, a sada ju je skratila do ramena. Nakon što je odmor provela sa sinovima i suprugom na Korčuli te rodnom Širokom Brijegu, obitelj se vratila u Zagreb, a Marijana se odlučila da je vrijeme za osvježenje. Njezin novi look pratitelji su nahvalili, a moramo priznati da joj zaista sjajno pristaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Photo: None

Komentari 0