Stars

Ecija Ojdanić istrčala maraton i pohvalila se uspjehom: “Četiri godine starija i 15 min brža! Godine mi dobro čine!”

  • Glumica Ecija Ojdanić strastvena je ljubiteljica trčanja
  • Tako je proteklog vikenda sudjelovala i na splitskom maratonu
  • Redoviti treninzi su se isplatili, a Ecija je ostvarila rezultat na kojem joj mnogi mogu pozavidjeti

Glumica Ecija Ojdanić proteklog je vikenda istrčala još jedan maraton i to onaj splitski. Ecija je strast prema trčanju otkrila još prije nekoliko godina, a od tad uz rekreativno trčanje, sudjeluje i na organiziranim utrkama i maratonima.

Svoj novi sportski uspjeh Ecija je podijelila s pratiteljima na svojem Instagram profilu. U nekoliko fotografija na kojima pozira s medaljom, prijateljima i svojom djecom, Ecija je pokazala kako je prošla utrka splitskog maratona dugu 42 kilometra na kojoj je sudjelovala za vikend.

“Aaaaaaa, odavno se nisam natrčala ovako dobro i ovako brzo! Najbolja staza, najbolji navijači, u najboljem društvu #najjakijih! 4 godine starija i 15 minuta brža! Godine mi dobro čine! Hvala, Janko, stvorio si čudovište”, napisala je oduševljena Ecija u opisu fotografija.

Trčanje je sve popularniji oblik rekreacije Možda vas zanima Zašto je trčanje jedan od najboljih oblika rekreacije, plus, doznaj kako ti neće brzo dosaditi Rubrika Life&style Life&style

Za svoje veselje i osoban uspjeh svakako je imala razloga, a mnogi su joj u komentarima čestitali na ovom sportskom ostvarenju. Ecija je na svojem Instagramu podijelila i fotografiju s drugim članovima svojeg atletskog kluba koji su također sudjelovali na maratonu. U opisu fotografije Ecija je napisala: “Idemoooooo! Ne mogu nam ništa ni vjetar, mi kiša!”, a mnogi su im u komentarima prije utrke poželjeli sreću.

Eciju se na fotografijama može vidjeti u šarenim sportskim tajicama i majicom utrke s likom Miše Kovača te s velikim osmijehom na svakoj fotografiji. 

Glumica je svoju strast prema trčanju otkrila još prije nekoliko godina, a od tad gotovo svakog dana marljivo trenira i sa svakom utrkom ostvaruje sve bolji osobni rezultat. Osim redovitih treninga, Ecija svoju formu održava i uravnoteženom i zdravom prehranom.

Možda vas zanima Lov, pjevanje, trčanje: Svaka žena mora imati strast koja joj daje slobodu Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0