Life&style

Sada je najbolje vrijeme da počneš vježbati, a evo kako ćeš se lakše pridržavati zdrave rutine

Većina nas prije početka nove godine donosi odluke kojima obećajemo da ćemo se više posvetiti sebi, više brinuti o zdravlju, češće zvati prijatelje i rodbinu ili početi vježbati. Siti i dobro raspoloženi u blagdansko vrijeme znamo i pretjerati s optimizmom kod donošenja odluka i često se dogodi da novogodišnje odluke prekršimo već u siječnju kada se vratimo svakodnevnim obavezama i rutinama. 

Bez obzira na to kakve odluke bile, Huawei Watch GT 3 idealan je pomoćnik da ih provedete u djelo. 

 | Autor: Huawei Huawei

Zdravlje na prvom mjestu

Ako je i vaša novogodišnja odluka da ćete se više posvetiti vašem zdravlju, Huawei Watch GT 3 bit će vam odličan pomoćnik. Precizno će pratiti otkucaje vašeg srca zahvaljujući nadograđenom AI algoritmu koji učinkovitije filtrira bučne signale omogućujući precizno praćenje otkucaja srca i poboljšavajući točnost zdravstvenih podataka kao što je kisik u krvi. Za dobro zdravlje neophodan je dobar san, a sat može pratiti vaš san kako bi vam pomogao u formiranju rutine spavanja, pratio otkucaje srca, regulirao vaše disanje i ublažio napetost kada ste pod stresom. Također bilježi menstrualni ciklus, a nudi i vježbe disanja kako bi smirili vaš um, tako da se možete opustiti i uživati ​​u životu. Povežite ga s Huawei nova 9 mobilnim uređajem i pratite vaš napredak. Sat vas također može podsjećati da prošećete i razgibate se malo, popijete čašu vode, pojedete zdravu užinu ili konačno nazovete liječnika i naručite se na sistematski koji odgađate. Bezbroj je načina na koje vam Huawei Watch GT 3 može pomoći da bolje brinete o svom zdravlju. 

 | Autor: Huawei Huawei

Zavolite tjelovježbu

U blagdansko vrijeme svi se opustimo i uživamo u tradicionalnim delicijama i kolačima malo više no što bismo trebali pa je logična novogodišnja odluka početi vježbati. Odaberite omiljeni sport ili aktivnost koja će vam biti najzabavnija, a Huawei Watch GT 3 pratit će vas u stopu. Podržava više od 100 sportskih načina kao što su trčanje, biciklizam, planinarenje, plivanje, preskakanje užeta i skijanje. Bilo da plivate u bazenu ili se znojite na terenu, možete maksimalno uživati ​​u vježbanju. Sat također možete koristiti za puštanje glazbe kako bi vježbanje bilo još zabavnije. Prilikom vježbanja sat se može povezati s različitom sportskom opremom i aplikacijama. Otkucaji srca i drugi podaci sa sata mogu se sinkronizirati s opremom kao što su trake za trčanje, eliptik, sprava za veslanje itd., a podatke možete sinkronizirati s glavnim sportskim aplikacijama trećih strana putem aplikacije Huawei Health kako biste lakše procijenili i prilagodili svoje vježbanje.

 | Autor: Huawei Huawei

Promjena stila

U novu ste godinu odlučili ući sa stilom i zadržati ga tijekom cijele godine? Bez obzira na to u kojem smjeru išao vaš novogodišnji makeover, budite sigurni da će se Huawei Watch GT 3 uklopiti u svaki stil.  Savršeno se ukapa u vaše opuštene, sportske ili svečane kombinacije. Možete mijenjati remene i razne teme koje će transformirati izgled vašeg sata. Uz više od 10 000 tema za satove dostupnih za preuzimanje, uključujući one s odvažnijim stilom, minimalističkim dizajnom ili decentnije s vrlo funkcionalnim izgledom, Huawei Watch GT 3 možete u potpunosti prilagoditi sebi. Kupite Huawei Watch GT 3 do kraja godine i na poklon ćete dobiti dodatna 2 remena. 

 | Autor: Huawei Huawei

Ako vam je novogodišnja odluka kupnja pametnog sata, ali niste sigurni hoćete li ga moći povezati s mobitelom i koliko ćete ga često morati puniti, uz Huawei Watch GT 3 ne morate se brinuti oko toga. Njegova snažna baterija pratit će vas u stopu do 14 dana, a Watch GT 3 kompatibilan je s Android i iOS uređajima. 

Huawei je uz Watch GT 3 pametni sat nedavno lansirao i nova 9 pametni telefon koji se u svojoj Starry Blue boji ističe i privlači poglede. A najnoviji Huawei MateBook 14s, spoj elegancije i moćnih performansi, savršeno će se prilagoditi vašim privatnim i poslovnim obavezama. 

Photo: Unsplash/Christopher Campbell