Stars

Ecija Ivušić u "Bubimir izdanju" i još 4 dokaza kako se nosi isti uzorak od glave do pete

  • Voditeljica Ecija Ivušić često nam na svom Instagram profilu predstavlja svoje modne kombinacije
  • Imamo prilike tako vidjeti kako Ecija voli jedan uzorak provući kroz cijeli stajling
  • Takve kombinacije su pravilan izbor za 'džepne Venere' poput Ecije

Iako, na prvu, kad čujemo da je netko za cijelu kombinaciju odabrao jedan uzorak ostanemo pomalo skeptični, no poznata voditeljica Ecija Ivušić (32) svojim stajlinzima dokazuje kako ipak takva kombinacija može dobro izgledati. Posljednja u nizu je bila crno -bijela prugasta kombinacija koja nas je podsjetila na lik 'Bubimira'. Zgodna Ecija za dan u prirodi odabrala je identičnu jaknu i hlače ( prugaste) te crne tenisice i jednostavnu, crnu majicu na bretele. A čak su i sunčane naočale bile u (ne)bojama koje se provlače kroz cijeli stajling. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Možda vas zanima Moj najdraži proljetni komad - cure iz miss7 redakcije otkrile su svoje favorite iz novih kolekcija Rubrika Moda Moda

Posljednji Ecijin look inspirirao nas je da pronađemo još nekoliko njezinih outfita u kojima se poigrala s uzorkom. Životinjski print pojavljuje se svake sezone pa smo u posljednje vrijeme često mogli vidjeti zmijski uzorak. Da je hit, zna i Ecija pa je tako uparila čak tri komada. Haljina, torbica oko struka i čizme na petu u sivkastoj nijansi Eciji su istaknuli iz mase. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Tigrasti komadi, zapravo, nikad ne izlaze iz mode i svaka od nas vjerojatno ima bar jedan komad s tim uzorkom pa makar se radilo samo o modnom dodatku. Ecija je pokazala kombinaciju bunde i cipela s tigrastim printom i moramo priznati kako kombinacija super izgleda na 'džeponoj Veneri'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Ne usudi se svatko kombinirati dvije vrste kariranog uzorka, no jedna od njih nije Ecija. Smeđi karirani kaput iskombinirala je s plavim kariranim kompletom majice bez rukava i hlača. Tada smeđokosa voditeljica i ovom kombinacijom je pokazala da ne odustaje od svog stila koji joj pristaje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Za večernji izlazak pravilan odabir za voditeljicu je bio kombinacija srebrnog odijela i srebrnih štikli. Jednostavan, a opet efektan stajling u kojem je voditeljica doslovno zablistala te još jednom oduševila svoje fanove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0