Moda

Moj najdraži proljetni komad - cure iz miss7 redakcije otkrile su svoje favorite iz novih kolekcija

  • Dućani high street brendova imaju odlične nove kolekcije
  • Prevladavaju šarene boje i različiti uzorci
  • Novinarke miss7 portala izabrale su svoje favorite

Sa sunčanim danima došle su i neke nove stvari u dućane i moramo priznati da nas to jako veseli. Već i vrapci na grani znaju kako će ove sezone vladati šarenilo, odnosno vesele i jarke boje. Osim toga, poželjni su različiti uzorci, a posebno su u fokusu točkice. S obzirom na to da je u dućane pristiglo jako puno novih komada odjeće i modnih dodataka, odlučile smo izdvojiti one koji su nam posebno zapeli za oko. 

Ovo su naši favoriti iz nove kolekcije:

Ivana Granić: blejzer u boji koji može biti i haljina

''Obožavam nositi haljine, ali i sakoe. Prema tome, ovo je savršen komad za mene. Osim toga, u svijetloplavoj je boji što je totalno trendi ove sezone. Mislim da je ova haljina/sako dobar komad i zato što je primjerena za razne prilike. Ono što mi je najbolje kod ovog komada je to što se može nositi i kao haljina i kao sako. Dobitna kombinacija!"

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Haljina/sako (Stradivarius - 279,90 kn)

Nika Vizek: i mene je osvojio zmijski uzorak

"Ove sandale su idealne za proljeće i ljeto. Zmijski uzorak je uvijek u modi, a i peta je idealne visine da možeš u njoj provesti cijeli dan, ali i otići u izlazak. Lako ih se može kombinirati uz lagane haljine, ali i traperice i hlače od odijela. Već sam ih zamislila u nekoliko odjevnih kombinacija i mislim da će upravo one postati moj broj jedan kada je u pitanju proljetna obuća."

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Sandale (Reserved - 249,90 kn)

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Ivona Pavičić: ceker koji će dobro doći i ljeti

"Priznajem, ovisna sam o torbama! Moram ih imati jako puno iako je (tužna) istina da uvijek nosim jednu te istu. A ovaj ceker iz Stradivariusa čini mi se kao baš ta torba koju bih nosila cijelo proljeće i ljeto. Sviđa mi se njegov dizajn, ali i praktičnost - idealne je veličine i sve (nepotrebne) stvari koje obavezno nosim svugdje sa sobom stanu bez problema u njega."

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Torba (Stradivarius - 279,90 kn)

Možda vas zanima Otkrij što tvoja torbica govori o tebi (i pregledaj nove modele koji se uklapaju u tvoj stil) Rubrika Moda Moda

Magdalena Radić: osvojio me uzorak s trešnjicama

"Obožavam lagane proljetne haljinice koje mogu nositi svugdje. Jednostavne su, ali mogu biti prilično upečatljive. Pogotovo ako imaju neki skroz cool uzorak kao ova haljina s trešnjicama iz Zare. Jednostavna, a primijećena. To je ono što volim."

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Haljina (Zara - 149,90 kn)

Iva Ralica: pareo hlače elegantne kao duga haljina

"Ove pareo hlače su mi genijalne. Sviđa mi se sve - od stila preko boje do prozračnog materijala. Široke su pa podsjećaju i na dužu haljinu, a istovremeno imaju visok prorez pa ne sakrivaju noge u potpunosti. Volim kombinaciju boho i etno detalja i upravo su me zato ove hlače osvojile. Jedino što me ne privlači je cijena, ali svaka ljubav ima mane."

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Hlače (Zara - 499,90 kn)

Možda vas zanima Haljina iz Manga od 100 kuna naš je favorit: evo kako je nositi Rubrika Moda Moda

Loredana Lindić: midi haljina jer je univerzalna

"Midi haljine su mi apsolutni favorit čim zatopli jer ih mogu nositi i na posao i u slobodno vrijeme. Kako su ove sezone točkice preplavile police dućana, izdvojila bih ovu haljinu iz Manga koju ću nositi uz kožnu jaknu i gležnjače ili bijele tenisice."

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Haljina (Mango - 549,90 kn)

Photo: Shutterstock/PR

Komentari 0