Stars

Dugo je nismo vidjeli! Gdje je "nestala" i čime se to danas bavi Melania Trump?

  • "Gdje je nestala Melania Trump?", zapitali su se mnogi kad su primijetili da se o nekadašnjoj zvijezdi novinskih naslovnica malo toga piše
  • Po svemu sudeći gospođa Trump uživa u životu daleko od medija, a početkom srpnja po prvi puta je viđena izvan Palm Beacha koji joj je trenutna rezidencija
  • Ljeto provodi u New Yorku kako bi bila bliže roditeljima i sestri, a upravo joj je provođenje vremena u društvu uže obitelji glavni prioritet

Pet godina bila je osoba o kojoj su na svjetskoj razini svakodnevno ispisani kilometri tekstova, osoba čiji je svaki potez stavljen pod povećalo i osoba koja je svojim modnim stilom uspjela parirati famoznoj Jackie Kennedy. No, od 20. siječnja gubi joj se svaki trag... Riječ je o bivšoj američkoj prvoj dami Melaniji Trump, a spomenuti "nestanak" je u ovom slučaju samo metafora za izostanak njezinog lika i djela s javne scene.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Možda vas zanima Goodbye Melania! Za rastanak od prve dame SAD-a prisjetili smo se najkontroverznijih modnih izdanja Rubrika Moda Moda

Premda je nakon pretanka obnašanja funkcije prve dame SAD-a otvorila vlastite profile na društvenim mrežama, ondje se nije oglašavala. Pojavile su se tek objave vezane uz njezin nekadašnji rad i provedene projekte, no malo tko je zapravo znao čime se posljednjih sedam mjeseci bavila Melania Trump. Štoviše, sve ovo vrijeme nije viđena izvan Palm Beacha gdje su ona i suprug iz Washingtona preselili nakon kraja njegova predsjedničkog mandata.

Za mnoge je njezin izostanak s javne scene bio očekivan te su smatrali kako su time potvrđena dugogodišnja nagađanja kako je 52-godišnjakinji "svega toga dosta". Javna je tajna da u braku supružnika Trump već godinama ne cvjetaju ruže, a glasine su ponovno razbuktane kada su snimke sa 75. rođendana ovog kontroverznog poduzetnika otkrile kako se Melanija nije pojavila na proslavi.

'Prijateljica' je iznijela niz ružnih optužbi na račun Melanije Trump. Ona je reagirala

 | Autor: DPA/PIXSELL DPA/PIXSELL

Glavna akterica navedene insinuacije, kao ni mnogo puta do sada, nije komentirala. Potvrđena je tek vijest da je na Floridi otvorila vlastiti ured te da namjerava nastaviti rad na projektima vezanima uz prevenciju vršnjačkog nasilja. Pojavile su se i informacije kako bivša dama po završetku sinovljeva školovanja priželjkuje preseliti u New York, a upravo je ondje viđena početkom srpnja.

U elegantnoj bijeloj modnoj kombinaciji posjetila je Trump Tower, a prema informacijama bliskima obitelji upravo će Velika jabuka biti njezina ljetna destinacija. Ova odluka ne čudi jer u ondje žive i njezini roditelji te sestra Ines s kojom je vrlo bliska.

Jill Biden i Melania Trump Možda vas zanima Jill Biden dobila naslovnicu Voguea koju je žarko željela Melania, pogledaj kako izgleda Rubrika Stars Stars

"Melania je najsretnija kad je s članovima vlastite obitelji, uključujući sina. Nije glupa, ona jednostavno zna kako se nositi sa svojim životom kako bi joj bio što ispunjeniji", istaknuo je izvor blizak obitelj Trump za časopis People.

Isti je izvor napomenuo kako je Slovenka veoma sretna što danas svojim roditeljima može priuštiti sve o čemu su sanjali. "Nije uživala u pažnji medija. Učiniti će sve kako bi izbjegla intervjue i fotografiranje. Draža joj je privatnost i provođenje vremena u društvu obitelji", dodao je spomenuti izvor.

Osim u New Yorku, Melania će sa sinom Barronom dio ljeta provesti i u obiteljskoj rezidenciji u gradići Bedminsteru, smještenom u saveznoj državi New Jerseyu, gdje posljednjih mjeseci učestalo boravi njezin suprug.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0