Stars

'Prijateljica' je iznijela niz ružnih optužbi na račun Melanije Trump. Ona je reagirala

  • Velik interes izazvala je nova knjiga koja tematizira život Melanije Trump, a čija je autorica njezina nekoć najbolja prijateljica Stephanie Winston Wolkoff
  • Prva dama SAD-a putem glasnogovornice je proučila kako je potresena iznesenim navodima
  • Posebnu pažnju privukli su dijelovi posvećeni njezinom odnosu s pokćerkom Ivankom koji je daleko od idealnog

Danas su se na policama američkih knjižara našli dugoiščekivani memoari Stephanie Winston Wolkoff, bivše savjetnice i nekoć najbolje prijateljice Melanie Trump. U knjizi  'Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship With the First Lady' izneseno je niz podataka iz privatnog života Prve dame SAD-a, a posebnu pažnju privukli su dijelovi koji analiziraju njezin odnos s pokćerkom Ivankom Trump.

Možda vas zanima Iskrena objava Jacquesa Houdeka o osudama zbog kilograma izazvala lavinu komentara Rubrika Stars Stars

Melania vs. Ivanka

Nije tajna da Melania sa svojom pokćerkom ne gaji blizak odnos, a pravu senzaciju izazvala je vijest da je u dosluhu s tada najboljom prijateljicom nastojala spriječiti njezin dolazak na inauguraciju u tajnom planu nazvanom 'Operacija: spriječite Ivanku'. Stephanie je potvrdila i ono što je već izneseno u Melanijinoj neautoriziranoj biografiji 'The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump', koja je svjetlo dana ugledala ovog lipnja, a to je podatak da je svoju pokćerku pogrdno naziva princezom.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Obiteljske nesuglasice izišle su na vidljivo

"Čuli su Melaniju kako Ivanku naziva 'Princezom', piše u knjizi, no prema autorici, ni Ivanka nije ostala dužna - nazivala je Melaniju 'Portret' jer je smatrala da supruga njezinog oca govori koliko i slika na zidu", spominje u navedenoj biografiji autorice Mary Jordan.

No, doima se kao je njezin izraz lica na prošlotjednoj nacionalnoj konvenciji Republikanaca itekako imao što za reći o njihovom odnosu. Premda u javnosti nerijetko spominju kako u obitelji vladaju idilični odnosi, ova reakcija ipak odaje dojam kako su informacije iznesene u obje knjige istinite.

Možda vas zanima Bolje je za sve! 5 stvari o tebi koje nikada ne bi trebali saznati tvoja svekrva i svekar Rubrika Love&Sex Love&Sex

Povrijeđena je iznesenim navodima

Dok svoju neautoriziranu biografiju nije željela komentirati, Melanija se spremno oglasila oko tvrdnji koje je iznijela njezina nekoć bliska prijateljica. Putem glasnogovornice, koja se znakovito također zove Stephanie, poručila je kako je iznimno pogođena iznesenim navodima.

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

Možda vas zanima Melania Trump preuredila vrt Bijele kuće, a nezadovoljni Amerikanci ne mogu joj oprostiti jednu stvar Rubrika Life&style Life&style

Tko je zapravo prava žrtva?

"Svatko tko potajno snima osobu koju naziva svojim najboljim prijateljem je po definiciji nepošten. Knjiga ne samo da je puna netočnosti  i paranoje već se temelji na nekoj zamišljenoj potrebi za osvetom", ističe glasnogovornica u razgovoru za časopis People! "Wolkoff od sebe radi žrtvu, ali ona je duboko nesigurna žena čija potreba da bude relevantna prkosi logici", dodaje.

Na navode iz Bijele kuće oglasila se i prozvana autorica koja je istaknula kako sve svoje navode može potkrijepiti dokazima. "U knjizi nema ničega što ne bih mogla potkrijepiti. Ni jedne riječi. I Donald i Melania to znaju ”, istaknula je Stephanie Winston Wolkoff.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0