Stars
Jane Seymour

'Dr Quinn, žena vrač' ima 70 godina i izgleda nevjerojatno: Jednostavnije je nego što mislite!

  • Bondova djevojka postala je sa samo 20 godina, sa 67 pozirala je za Playboy, a može se pohvaliti i karijerom u osmom desetljeću života
  • Jane Seymour ima zaista uzbudljivu karijeru, a našoj publici najviše je ostala u pamćenju u ulozi u seriji dr. Quinn, žena vrač
  • Danas ima 70 godina i fascinira svojim odličnim izgledom – iako je pobornica beauty rutine ipak ističe kako je za ljepotu i dobar izgleda presudna jedna druga stvar 

Jane Seymour domaćoj publici  najpoznatija je po ulozi u seriji  ''Dr. Quinn, žena vrač''. Prošlo je više od dva desetljeća otkako smo pratili zgode sposobne i nepokolebljive liječnice, no čini se kako je glumica i u privatnom životu pronalazi izvrstan lijek – barem za mladost. Naime, Jane je navršila 70 godina, a pratitelji na društvenim mrežama ne mogu se načuditi njezinom odličnom izgledu, ali i energiji.

Možda vas zanima Besprijekorna u 54-oj! Evo što radi Elizabeth Hurley da bi izgledala ovako senzacionalno Rubrika Stars Stars

Tajnu je priznala stranim medijima, a svoje graciozno starenje kaže kako ne duguje botoxu (kojeg je probala ali joj se nije svidio) pa ni noćnim kremama ili specifičnim biljnim čajevima... Njezina tajne je, naglasila je – u prihvaćanju. Kada se ukažu neočekivane promjene, poput globalne pandemije, Jane će umjesto da pod njima spusti glavu nove okolnosti vidjeti kao priliku da uči i raste. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour)

''Iskusila sam blisku smrt prije mnogo godina i bila sam reanimirana. Shvatila sam da osoba koja umire sa sobom jedino nosi ljubav koju je dijelila i pokušaj da promjeni stvari'', rekla je Jane. 

Alka Vuica bez šminke i filtera - tko bi joj dao skoro 60 godina? Uspoređuju je i s Meghan Markle

Ipak, kao svaka žena, glumica ima svoju beauty rutinu koja je zapravo prilično jednostavna. Kada je riječ o prehrani, vježbanju i njezi kože smatra kako je ključ u balansu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour)

''Dijete za mene nisu nikada funkcionirale, jer volim jesti. Uzgajam vlastito voće i povrće i uživam u njegovom okusu. Ne sviđa mi se ideja da je potrebno doći do određenog broja na vagi'', otkrila je Jane. 

No, probala je popularni povremeni post i kaže da joj ova metoda sasvim odgovara. Ne bi se nikada odrekla čaše vina, pokoje kockice tamne čokolade i svježeg povrća s guacamoleom. Najradije vježba pilates, ali nisu joj i nepoznate neke vježbe joge. Nije pobornica plastičnih operacija, ali smatra kako je njega kože u cjelini jako važna. 

Ne misli brzo u mirovinu

Jane koja ne miruje i u poznim godinama već radi na svom novom projektu, showu Harry Wild, pozirala je sa svojom 35 -godišnjom dvojnicom, kaskaderkom Orlaith Doherty. Svojim fanovima glumica je poručila kako se oporavlja od ozlijede koljena, ali ne čini se da je to posebno omelo njezin duh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour)

Ne samo da još ne misli u mirovinu već ima volje i elana za zapažene glumačke uloge pokazala je zaigravši uz Roberta De Nira u novom filmu Amazon Prime-a naslovljenom ''The War With Grandpa'. Vraća se uz Michaela Douglasa u hvaljenoj humorističnoj Netflixovoj seriji 'The Kaminsky Method' a koja je snimana na vrhuncu epidemije. 

Uz pomoć ovog načina prehrane ne moraš se bojati jo-jo efekta

''Toliko vas puta testiraju da u nosnicama nastanu nove rupe koje idu točno do mozga. Ne smijete razgovarati s nikim, a stalno vas požuruju '', iskreno je priznala Jane stranim medijima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour)

Posjetila je čak i Španjolsku kako bi odigrala ulogu Eleonore, vojvotkinje Akvitanije u srednjovjekovnoj drami 'Glow and Darkness',  zatim se i zaletjela do Australije na snimanje filma 'Ruby's choice'.

''Nitko mi zapravo nije objasnio da ću biti cijelo vrijeme zatvorena u sobi u karanteni i da će mi tri puta dnevno dostavljati papirnate vrećice s hranom'', ispričala je Jane. 

''Radi se o tome što ja mogu učiniti da budem najbolja što mogu, a ne da se trudim biti poput nekog drugog. Ja nisam Cindy Crawford. Ja sam Jane Seymour'', istaknula je glumica.  

Photo: Pinterest/Instagram

Komentari 0