Life&style

Alka Vuica bez šminke i filtera - tko bi joj dao skoro 60 godina? Uspoređuju je i s Meghan Markle

  • Za sebe kaže da je 'party animal' i vjerujemo kako mladi duh ima nešto s tim da Alka Vuica doista sjajno izgleda i nadomak 60. godine života
  • Veteranka glazbene scene mnoge je oduševila izgledom na fotografiji bez šminke i bez filtera
  • Rijetko tko bi joj dao stvarne godine, a Alka se o tajnama svog izgleda nikada nije ustručavala govoriti

Alka Vuica na glazbenoj sceni prisutna je od 1980-ih, a osim hrabrim pjesmama često je znala iznenaditi i svojim modnim odabirima. Da joj izgled važan, ova veteranka estrade nikada nije skrivala. Štoviše, za medije je jednom prilikom priznala kako je opterećena izgledom, a i misli kako je nepristojno za javnu osobu izgledati kao ‘zgužvani pergament’. Ne čudi zato što je Alka, kojoj privlačenje pozornosti tako spontano ide od ruke, prigrlila i tretmane pomlađivanja o kojima je i javno govorila. Rezultate je i pokazala na Instagram fotografiji na kojoj ne nosi šminku, a kako kaže, nije upotrebljen niti jedan filter. 

Možda vas zanima Alka Vuica objavila je sliku u toplesu i napisala: "Ovo je najbolji kupaći kostim" Rubrika Stars Stars

Alkinom izgledu komplementirali su brojni pratitelji, a jedna od njih usporedila je pjevačicu s vojvotkinjom od Sussexa

‘’Tko  je lijep, taj je lijep. A kad smo već kod sličnosti, ovdje sličiš na Meghan Markle’’, uočila je pratiteljica. 

Alka koja je u lipnju proslavila 59. rođendan izgleda kako je pronašla dobitnu formulu za odličan izgled. Ipak, kako je jednom prilikom rekla za Novu TV, starenja se prilično užasava iako je to dio prirodnog tijeka. 

“Mislim da je totalna glupost da su pedesete najbolje godine, to svi lažu koji tako kažu. Meni je razdoblje od tridesetih do četrdesetih bilo super. Mislim da su to fantastične godine za ženu, jer je na neki način zrelija. Premda volim i svoje lude dvadesete, to mi je isto bilo dobro. Ali sve iznad pedeset mi se uopće ne sviđa”, izjavila je tada Alka. 

Možda vas zanima Sada znamo na koga je Ana Rucner tako zgodna. Mama joj na ovim fotkama izgleda senzacionalno Rubrika Stars Stars

Autorici hitova "Danas sam luda" i "Hajde da ludujemo" koja za sebe kaže da je 'party animal' zaista izgleda odlično, a osim ponekih korekcija,  vjerujemo da s tim ponešto ima veze i njezin mladi duh.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0