Stars

Alka Vuica objavila je sliku u toplesu i napisala: "Ovo je najbolji kupaći kostim"

  • Poznata glazbenica, spisateljica i kantautorica fanove je bacila u trans svojom najnovijom objavom
  • Na svom je Instagram profilu objavila fotku u toplesu gdje tek rukama pridržava svoje grudi
  • 'Dođe mi da vrisnem tvoje ime!', napisao je ekstatični obožavatelj

Ljeto je već u punom jeku, a mnogi su se poznati Hrvati zaputili na našu obalu i svakodnevno dijele fotografije u kupaćim kostimima. No, poznata je glazbenica, spisateljica i kantautorica otišla korak dalje i svoje obožavatelje počastila golišavom fotkom. 'Najbolji kupaći kostim je toples', napisala je u opisu fotografije na kojoj joj grudi prekrivaju tek njezine ruke.

 | Autor: Instagram/victoriabeckham Instagram/victoriabeckham

Možda vas zanima Otkrivamo ti na čemu štedjeti, a na što se isplati potrošiti ovo ljeto Rubrika Life&style Life&style

Objava je dočekala hrpu lajkova i komentara zadivljenih pratitelja. 'Wow, legenda, svaka čast!', 'Jer ona je BOMBA', 'Dođe mi da vrisnem tvoje ime...', 'Jedna je Alka, uvijek zgodna i svoja!' - samo su neki od laskavih komplimenata ove živopisne dame koja za svoje godine izgleda zaista odlično.

 | Autor: Instagram/@mellisawillcutyou Instagram/@mellisawillcutyou Alka je 8. lipnja proslavila svoj 58. rođendan u krugu najbližih prijatelja među kojima je bila i pjevačica Josipa Lisac. Ekipu je počastila janjetinom i ćevapima, a slavimo se dugo u noć. Za Story je izjavila kako je i dalje 'party woman' i da se užasava starenja, ali da obožava slaviti rođendane i družiti se sa svojim prijateljima. 

 

 

Photo: Instagram/@mellisawillcutyou

Komentari 0