Stars

Doris Pinčić u avanturi života: Popela se na Kilimandžaro i osvojila najviši vrh Afrike

  • Doris Pinčić je na društvenim mrežama objavila da se popela na najviši vrh Afrike na planini Kilimandžaro.
  • Na vrhu se slikala s hrvatskom zastavom i napisala: "U avanturi života, na drugom kraju svijeta", pratitelji reagirali oduševljenim komentarima: "Ti si čudo"
  • Kilimandžaro je s 4600 m od podnožja najviša samostojeća uzvisina na svijetu, a ima i najviši vrh Afrike, Uhuru, visine od 5895 m, na koji se popela Doris

Doris Pinčić zaputila se u Afriku s misijom osvojiti planinu Kilimandžaro i popeti se na njen najviši vrh - i u tome je uspjela! Avanturistična voditeljica prije tri dana je na Instagramu podijelila kako se nalazi 'na drugom kraju svijeta, u avanturi života'. "Šaljite dobre vibracije, još malo imamo do samog vrha, prošli smo 4700m nadmorske, napadamo noćas 5895m", napisala je uz hashtag #liveyourbestlife.

Doris je jučer stigla na sam vrh planine Kilimandžaro: 'Vrh Afrike. Nevjerojatno iskustvo.. Naporno..teško.. ali na kraju ostane ponos i uspomena za cijeli život', napisala je ispod fotografije gdje stoji ispred znaka afričkog najvišeg vrha s hrvatskom zastavom. Kilimandžaro je s 4600 m od podnožja najviša samostojeća uzvisina na svijetu, a najviši vrh Uhuru, na koji se popela Doris, visok je 5895 m.

Možda vas zanima Bruni i Maji Šimleša u humanitarnoj avanaturi pridružila se i Doris Pinčić. Evo kako se voditeljica snašla na planini Rubrika Life&style Life&style

Među oduševljenim pratiteljima javili su joj se i brojni kolege s estrade. "Ti si jedno čudo", napisala je Ecija Ojdanić, a Slavko Sobin je napisao kako je ponosan. Doris je obećala kako će pisati više o svom usponu na afrički vrh kada se vrati. 

Mila Kunis prvi put progovorila o ratu u Ukrajini: “Ponosna sam što sam Ukrajinka”

Inače, radijska i televizijska voditeljica živi prilično aktivan život što joj je sigurno pomoglo pri ovoj velikoj avanturi. "Smiješno mi je kad me pitaju otkud mi energija. Radije bih bila umorna i padala s nogu nego da potratim dan na ljenčarenje," rekla je jednom prilikom u intervjuu za Jutarnji list.

Photo: Instagram @dorispincicrogoznica_doda

Komentari 0