Stars

Doris Pinčić blista u haljinama domaćeg brenda, a izgleda da je izgubila i prezime Rogoznica

  • Doris Pinčić oduševljava svojim ljetnim izdanima za koje uglavnom bira predivne haljine
  • Baš takva je bijelo plava prugasta haljina brenda ELFS koja voditeljici stoji uistinu bajkovito
  • U haljini ovog modnog dvojca Doris je zablistala i u ulozi voditeljice Splitskog festivala, a posebno je bio zanimljiv način na koji ju je najavio njezin kolega 

Malo tko može ostati ravnodušan kada simpatična voditeljica Doris Pinčić objavi svoj post na Instagramu pa joj pratitelji uglavnom komplementiraju na sjajnom izgledu i blistavom osmijehu. Zaista, ljetna izdanja u kojima lijepa voditeljica naprosto blista pokazuju kako uživa i u solo životu. Brojni pratitelji tako su jedva dočekali obasuti komplimentima i posljednje modno izdanje Doris u prekrasnoj bijelo-plavoj prugastoj haljini koji potpisuju modni brand ELFS, a u kojem Doris izgleda senzacionalno.

Možda vas zanima "Čovjek bi te samo gledao"!" Doris Pinčić Rogoznica svojom je pojavom oduševila obožavatelje Rubrika Stars Stars

‘’Gust je raspored danas, ali ljeti je to lakše, zar ne?’’, napisala je Doris u Instagram objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gust raspored danas ali ljeti je i to lakse, zar ne? 💙✌️🐳🐙🦋🐝🐞💐💐🌻🍉🌊

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Haljina, koja ima veliki volan, a romantičnost i ženstvenost naglašava mašnica u struku, može se nabaviti po cijeni od 1700,00 kuna. Vjerujemo je kako je u ovakvom lepršavom i šarmantnom izdanju Doris uistinu lakše pratiti korak s ljetnim obvezama.

Možda vas zanima Svijetle si puti? Evo kako ćeš jednostavno postići preplanuli ten Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Instagram@marina.tucakovic Instagram@marina.tucakovic

Njezin poslovni tempo sigurno dobro razumije i kolega - novinar, urednik i voditelj emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, Ognjen Golubić koji je Doris u ovom ženstvenom izdanju obasuo komplimentima.

‘’Krasotica jedna. A i ljeto ti dobro stoji. Bez stresa. Samo pozitiva’’, napisao je Ognjen pa je s voditeljicom poveo prepisku o razini ljetnog stresa. 

'Mora nekome tako biti (bez stresa) statistički gledano', sugerirao je Ognjen na što mu je voditeljica odgovorila: Da, da, neko kupus i meso..u prosjeku sarma’’. 

Možda vas zanima Nakon glasina da se razvodi, Doris Pinčić je objavila svoju istinu o braku Rubrika Stars Stars

‘’Doris taj tvoj čaroban osmijeh tako je zarazan... Neopisivo si lijepa. Sjajiš’’, Prekrasna! Haljina je top’’, ‘’Zašto si uvijek prelijepa objasni?’’,  ‘’Najljepša žena u Hrvata’’, ‘’Energija nosi ime tvoje’’, ‘’Haljina je predivna kao i ti i tvoj osmjeh’’, samo su od nekih komplimenata koje su pratitelji uputili Doris.

Divne poruke pratitelja Doris su sigurno oraspoložile i uoči njezinog novog angažmana - ulozi voditeljice retrospektivne večeri Splitskog festivala koji je održana u subotu navečer. Za ovu priliku Doris je ostala vjerna ELFSIMA i odlučila se za prekrasnu dugu dekoltiranu haljinu. Društvo joj je na Prokurativama pravio Duško Ćurlić, a zanimljivo je kolega lijepu voditeljicu najavio bez prezimena Rogoznica

 | Autor: Instagram@marina.tucakovic Instagram@marina.tucakovic

Zarazan osmijeh, sjaj i odlično modne kombinacije, izgleda, još češće ćemo viđati na Doris kojoj soliranje očito odgovara. Jedva čekamo nove modne izlete simpatične voditeljice!

 | Autor: Pixsell/Milan Sabić Pixsell/Milan Sabić

Photo: Instagram@marina.tucakovic

Komentari 0