Stars

Dijete Emily Ratajkowski zove se Sylvester Apollo Bear: Je li moguće da joj je Rocky bio inspiracija?

  • Emily Ratajkowski na Instagramu je objavila ime svog prvog djeteta sa Sebastianom Bear-McClardom - Sylvester Apollo Bear
  • Čini se da je par ljubitelj filmskog serijala Rocky, a otkrit ćemo ti u nastavku i zašto
  • Manekenka se pridružila slavnima koji su dali nezaboravna imena svojoj djeci: kako bismo mogli zaboraviti imena Pilot Inspektor ili Diva Thin Muffin

Iznenađenje! Emily Ratajkowski na Instagramu je objavila ime svog prvog djeteta sa Sebastianom Bear-McClardom - Sylvester Apollo Bear. Manekenka i aktivistica nije išla u detalje oko imena, ali Apollo je grčki bog poezije, glazbe i sunca. Međutim, sve nam se čini da je par ljubitelj slavnog filmskog serijala Rocky, pošto je ime kombinacija imena glavnog glumca Sylvestera Stallonea i imena njegovog ljutog rivala, a kasnije prijatelja u Rocky serijalu - Apolla Creeda. Bear je očigledno stiglo od oca, koji nosi prezime Bear-McClard. Čak je napisala da će ga zvati Sly, a sigurno znaš koji je nadimak Sylvesteru Stalloneu.

Ovime se manekenka pridružila slavnima koji su odabrali, pa možemo reći, nezaboravna imena svojoj djeci. 

Emily Ratajkowski dala je 2 milijuna dolara za ovu kuću - kužimo zašto!

Poznate osobe često se odlučuju za jedinstvena imena djece: Ed Sheeran i njegova supruga Cherry Seaborn, svoju su novorođenu kćer nazvali Lyra Antarctica. A kako bismo mogli zaboraviti Apple Martin i Blue Ivy?

Možda vas zanima Emily Ratajkowski udala se u Zarinom odijelu za 800 kuna Rubrika Moda Moda

Svi oni, međutim, blijede u usporedbi s možda najkontroverznijim imenom djeteta u povijesti - južnoafrički investitor Elon Musk i njegova supruga Grimes nazvali su dijete X Æ A-Xii. (Iako - možda i nije toliko ludo koliko zvuči: Musk je tijekom jedne emisije objasnio da se izgovora "X-Ash".) 

Iako bismo možda trebali razmotriti nevjerojatna imena američkog skladatelja Franka Zappe čije troje djece je nosilo imena: Moon Unit, Dweezil i Diva Thin Muffin.

Možda vas zanima Kad je Emily u pitanju, slike medenog mjeseca su ovakve Rubrika Stars Stars

Osvrnut ćemo se još malo na najneočekivanija imena beba slavnih. Neki su preslatko otkačeni - padaju mi na pamet Kal-El i Pilot Inspektor - dok su neki slatki i osvježavajuće nekonvencionalni.

Sunday Molly
Dijete Mikea Myersa i Kelly Tisdale

Blue Ivy
Dijete Jay Z-a i Beyonce

Cricket Pearl and Birdie Leigh
Djeca Marca Silversteina i Busy Philipps

Bear Blu
Dijete Christophera Jarecki i Alicie Silverstone

Sparrow James Midnight
Dijete Joela Maddena i Nicole Richie

Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Buddy Bear, and Petal Blossom Rainbow
Djeca Jamiea Olivera i Juliette Norton

Moon Unit, Dweezil, and Diva Thin Muffin
Djeca Franka Zappae i Adelaide Gail Zappa

Jesi li se dobro nasmijala ili već izabrala ime?

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ljepotica