Moda

Emily Ratajkowski udala se u Zarinom odijelu za 800 kuna

Model i glumica Emily Ratajkowski sve nas je šokirala kad je ovog vikenda na Instagramu objavila vijest kako se udala, ali nas se najviše dojmio njezin outfit

Malo je reći da smo ostali iznenađeni kad je Emily Ratajkowski na Instagramu objavila vijest kako se upravo udala za svog dečka Sebastiana Bear-McClarda. Koliko je javnost poznato, par je zajedno tek nekoliko tjedana zbog čega su njezini fanovi još više ostali u čudu. Emily je iskoristila svoj Insta profil (od čak 16.6 milijuna pratitelja!) i podijelila neke lijepe trenutke svog velikog dana. 

 

💍ny💍

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Ono što je naravno nama prvo upalo u oko nije njezin prsten već - outfit! Kako je vjenčanje održano u njujorškoj gradskoj vijećnici, Emily je odabrala super cool i šik odijelo boje senfa, u kojem je izgledala apsolutno prekrasno. Na svom je InstaStoryju otkrila kako je njezin outfit iz Zare, a od tog trenutka ovo je odijelo u Americi momentalno rasprodano! 

Odijelo se sastoji od zvonolikih hlača te duge jakne s pojasom. Ove lepršave hlače s trapezom totalno imaju neki vintage Vibe, dok jakna ostavlja onaj polu-ležerni dojam kućnog ogrtača. Oba komada dostupna su na Zarinoj online stranici i u našim trgovinama, ali slutimo da bi mu i kod nas naglo mogla porasti popularnost...

 | Autor: Zara Zara Zvonolike hlače (299 kuna) i duga jakna s pojasom (499 kuna)

Uz odijelo, Emily je nosila i crni šešir s mini velom preko očiju, a iako je ovaj outfit totalno netradicionalan, moramo priznati da je Emily izgledala odlično i totalno nas modno inspirirala za sezonu vjenčanja!

Photo: Instagram

Komentari 0