Life&style

Emily Ratajkowski dala je 2 milijuna dolara za ovu kuću - kužimo zašto!

Emily Ratajkowski dala je 2 milijuna dolara za ovu kuću - kužimo zašto! Poznati model nedavno je s mužem odvojio čak dva milijuna dolara za ovu trendi vilu u Los Angelesu - kada pogledaš interijer, bit će ti jasno i zašto

Sebastian Bear-McClard i Emily Ratajkowski u brak su ušli toliko ekspresno da se nismo stigli ni snaći, no zato što djeluje impulzivno, ne znači da nije riječ o pravoj velikoj ljubavi. Ipak, tko bi zajedno (nakon samo tri mjeseca) uložio dva milijuna dolara u kuću ako ne vjeruju u ljubav dok ih smrt ne rastavi?! Ah ta luda ljubav!  | Autor: Trulia Trulia

 | Autor: Trulia Trulia

 | Autor: Trulia Trulia

Njihova nova vila nalazi se u hipsterskom kvartu L.A.-a, Echo Parku, a proteže se na i ne toliko impresivnih 154 kvadrata. Ipak, ono što osvajaju su lokacija i interijer. Naime, kuća je zaštićena dvostrukim vratima i ima prekrasan vrt, a izgrađena je 1946. godine. Kuća ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, prostrani dnevni boravak i po narudžbi izrađenu kuhinju te, očekivano, walk-in ormar. Žele li ugostiti prijatelje, to ne moraju raditi u kući već unutar dvorišta imaju gostinjsku kolibu do koje vodi slatka šetnica.

 | Autor: Trulia Trulia

 | Autor: Trulia Trulia

 | Autor: Trulia Trulia

Možda vas zanima Zaviri u super luksuznu kuću Jennifer Lopez Rubrika Stars Stars

A sad interijer...

Kuća je u cijelosti renovirana u suvremenom boho duhu što znači da je isprepletena prirodnim elementima u kombinaciji s ne bojama. Interijer je jednostavan, a efektan, s primjerom vintage komada koji daju pomalo artsy duh kojem je Emily naginjala i u svom prvom stanu. S obzirom na to da ova zgodna cura obožava skupljati umjetnine, posebice mladih umjetnika, sigurni smo da će ovaj dom dobiti totalno drugačiji prizvuk kada ga ona malo "doradi". 

 | Autor: Trulia Trulia

Možda vas zanima Inspiracija: kako osvježiti stan bojama (sladoleda) Rubrika Life&style Life&style

Kuću odlikuju veliki prozori koji omogućavaju puno prirodne svjetlosti i otvoreni prostori koji su vizualno ograđeni namještajem ili djelomično postavljenim zidovima. Zvijezda kuće je 15 metara visoki kamin u staroj cigli, iako smo osobno poprilično zagrijani i za pomalo "shabby" obrađene masivne drvene komade namještaja, poput predivnoga stola u blagovaonici. Iznenadila nas je kupaonica koja je vrlo simplificirana, pa i uređena skoro u skandinavskom (smijemo li reći IKEA?!) stilu i nema baš nikakav dašak luksuza. Iz simpatično uređene sobe za druženje izlazi se na prostrani balkon koji ima i stepenice kojima se silazi u stražnji vrt, idealan za druženje na otovrenom, ukrašen željeznim stolom i stolcima, lampicama, jastucima i jacuzzijem, sigurni smo da će ovdje mladi bračni par priređivati mnoge vrtne zabave. 

 | Autor: Trulia Trulia

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • karlo50

    Jako lipo