Stars

Zaviri u super luksuznu kuću Jennifer Lopez

Možda je i dalje zovemo 'Jenny from the block' i ona sama često spominje da je potekla iz Bronxa, no ona je danas daleko od obične cure iz susjedstva

Iako većina slavnih voli svoje raskošne domove čuvati od očiju javnosti, sve pada u vodu kada iste pokušavaju prodati. To je slučaj s domom latino dive Jennifer Lopez, izgrađenom u luksuznoj kalifornijskoj četvrti Hidden Hills. Kuća se trenutno prodaje i prošle godine je dostigla cijenu od 17 milijuna dolara. Već neko vrijeme se ova kuća vraća i povlači iz prodaje kako prenosi agencija Top Ten Real Estate Deals, a razlog je - visoka cijena.

 | Autor: TOPTENREALESTATEDEALS TOPTENREALESTATEDEALS

Jennifer Lopez je ovu kuću kupila 2010. godine s tadašnjim suprugom Marcom Anthonyjem, a ima čak 9 spavaćih soba, 13 ogromnih kupaonica i dvorište nalik resort odmaralištu koje izgleda kao iz bajke.

 | Autor: TOPTENREALESTATEDEALS TOPTENREALESTATEDEALS

Ova (pre)velika kuća ima dva odvojena krila: u prvom krilu su spomenute spavaće sobe, dok je drugo krilo je namijenjeno zabavi. I molimo te da sada prestaneš disati, zato što količina ludih sadržaja u "zabavnom" krilu je zapanjujuća. Tu se nalaze redom: kino dvorana s 20 sjedala, teretana, plesna dvorana, prostorija za isprobavanje odjeće, garderoba koja ima svoje zasebno krilo unutar ovog 'zabavnog krila', glazbeni i studio za produkciju, i pazi sad - salon za uljepšavanje.

 | Autor: TOPTENREALESTATEDEALS TOPTENREALESTATEDEALS

Možda vas zanima Evo kako to izgleda kad Jennifer Lopez dizajnira cipele Rubrika Moda Moda

I za one koji su se ipak ponadali da si mogu priuštiti ovo ludo zdanje -  trenutno se bivši dom Jennifer Lopez i Marca  Anthonyja prodaje za 12.5 milijuna dolara.

 | Autor: TOPTENREALESTATEDEALS TOPTENREALESTATEDEALS  | Autor: TOPTENREALESTATEDEALS TOPTENREALESTATEDEALS  | Autor: TOPTENREALESTATEDEALS TOPTENREALESTATEDEALS  | Autor: TOPTENREALESTATEDEALS TOPTENREALESTATEDEALS

Photo: Instagram

Komentari 0