Stars
Princ William ne nosi vjenčani prsten?

Detalji navodne afere princa Williama ponovno izlaze na vidjelo: je li to učinio s Kateinom prijateljicom?

  • Princ William i Kate Middleton ponovno su u središtu pozornosti
  • Ovaj put zbog navodne Williamove afere s Kateinom prijateljicom
  • Glasine se ne stišavaju, a britanski mediji o svemu zasad šute

Iako glasine o tome da je princ William imao navodnu aferu s Rose Hanbury kruže već godinama, uvijek se brzo ugase pa možda još nisi čula za njih. Razlog tome mogli bi biti odvjetnici angažirani od strane kraljevske obitelji koji se svim silama trude da se bilo kakva spominjanja afere prekinu čim izađu u javnost.

U britanskim medijima ne prolazi dan bez vijesti o članovima kraljevske obitelji, a William i Kate te Harry i Meghan posebno su na meti tabloida.

Tako je sad ponovno izašla na vidjelo već prije spominjana navodna afera princa Williama. Naime, princ William Kate je navodno varao dok je bila trudna s njihovim trećim djetetom, princom Louisom. Glasine o aferi su toliko jake da čak mediji sad ne napadaju Meghan Markle, za koju je poznato da ju britanski mediji već godinama ne štede. 

Je li princ William prevario Kate Middleton s Rose Hanbury?

Ova glasina kruži već neko vrijeme. Obožavatelji i pratitelji kraljevske obitelji iznimno su ljuti na princa Williama zbog ovih glasina. Na internetu izražavaju svoje nezadovoljstvo i brane Meghan Markle nakon što je godinama bila ismijavana i kritizirana u javnosti zbog svake sitnice. Princ William, s druge strane, u njihovim očima nije mogao učiniti ništa loše.

Izvori ukazuju na to da je kraljevska obitelj radila na tome da prikrije aferu

Mnogi smatraju da je afera stvarno istinita jer britanski mediji o njoj apsolutno ništa ne izvještavaju. Razlog tome mogao bi biti pritisak koji kraljevska obitelj vrši na njih i prijeti tužbama. Noah Schatman, urednik Rolling Stonea napisao je: “Odvjetnici princa Willima bore se da ušutkaju bilo kakve vijesti o aferi i tvrde da takvi izvještaji narušavaju njegova “ljudska prava”.”

 

 

Možda vas zanima Detalji velike svađe princa Harryja i princa Williama, Harry je vikao: "Što ti misliš tko si ti?" Rubrika Stars Stars

Novinar Alex Tiffin ponovno je pokrenuo glasine o navodnoj aferi i nadolazećoj „velikoj zabrani“ njenog spominjanja. "Brojni britanski mediji imaju dokaze o aferi i njegove druge komentare i neki su čak i govorili o tome dok ih zbog pravnih prijetnji nisu morali izbrisati. Član kraljevske obitelji ne bi trebao imati veću zaštitu od javnog propitivanja od bilo koje druge javne ličnosti."

 

Ono što dodatno komplicira stvari su i navodni sukobi između članova kraljevske obitelji. Kate je navodno u svađi s Meghan Markle i bivšom prijateljicom i navodnom ljubavnicom princa Williama, Rose Hanbury. Prinčevi William i Harry također su u svađi.

Novinarka Nicole Cliffe objavila je kako su kraljevska braća u svađi zbog Harryjeve ljutnje oko Williamove afere. Njihov otac, princ Charles također je varao njihovu majku Dianu, što je manje-više uništilo njihovo djetinjstvo i obitelj.

Dodatan razlog mogao bi biti to što je princ William navodno, kako bi skrenuo pažnju sa sebe, sav bijes britanskih medija navukao na Meghan Markle. Na Twitteru glasine ne prestaju, a mnogi koji tvrde da su upućeni, kažu da ne samo da se afera dogodila, već da i dalje traje.

Možda vas zanima Meghan Markle je najinteligentnija članica kraljevske obitelji, tako tvrdi znanstvena studija Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0