Stars

Danijela Martinović u posljednje vrijeme blista, a otkrila je i što ju veseli

  • Pjevačica Danijela Martinović u posljednje vrijeme ne skida osmijeh s lica i naprosto sjaji
  • Iako je prošle godine navršila 50 godina, pjevačica izgleda poput djevojčice
  • Evo čemu se u posljednje vrijeme posebno veseli

Danijela Martinović jedna je od onih žena kojima vrijeme ništa ne može. Pjevačica, koja je prošle godine proslavila 50-i rođendan, naprosto sjaji i izgleda poput djevojčice. Kažu da ljepota dolazi iznutra, a čini se kako je to u slučaju pjevačice koja ne skida osmijeh s lica prava istina. 

Nešto jako lijepo 10.2. na Narodnom’, napisala je Danijela uz fotografiju na kojoj pozira u haljini koja je savršeno istaknula njenu vitku liniju. Pratitelji su je odmah zasuli komplimentima: Prelijepa uvijek’, ‘Curica’, ‘Dama sa stilom’, ‘Velika dama’, ‘Kraljica’, samo su neki od njih.

Danijela se ove godine u potpunosti posvetila karijeri te je tako najavila svoj nastup u programu Living Room Acoustic 10. veljače, ali i koncert "Otvoreno srce" za Dan žena u Lisinskom kojem se jako veseli. 

"Kako doživljavate vrijeme nakon rastave ili smrti supružnika?" - upitala je Danijela Dvornik. Brojne žene su odgovorile

"Radujem se proljeću koje dolazi... svim mirisima... bojama... kao i svojem koncertu 'Otvoreno srce' u Lisinskom", napisala je Danijela uz nove fotke na kojima pozira u vrtu s cvijećem i izgleda kao u nekoj bajci - baš kako su primjetili i pratitelji.

"Kao princeza u bajci",  "Žena i kraljica s predivnom dušom i srcem", "Prekrasna, prekrasna, prekrasna ženo!!!! Ja pratim tvoj rad, divim se tebi, naprosto obožavam tvoju pozitivu i tvoj očaravajući osmjeh i radujem se svakom uspjehu", samo su neki od brojnih komentara podrške i komplimenata. Pa kako da onda ne blista?

Danijela je također ponosna na svoj projekt "Kutije citata" s mislima i citatima iz 'njene knjige Šalabahter života' i 'Šalabahter života – Neopisivo’. Citati su otisnuti na najfinijem papiru i spremljeni u ručno izrađenu kutiju od baršuna.  U kutiji ima 15 citata koji mogu biti zajedno na zidu, mogu se uokviriti, a mogu se pojedinačno darovati, kaže Danijela.

 

Photo: Instagram @danijelamartinovicofficial

Komentari 0