Life&style

Danijela Martinović cvokoćući snimila spot za novu pjesmu, a nosila je i 'reciklirani' stajling

  • Danijela Martinović predstavila je novu pjesmu "Ljubav ne odustaje", kao i spot za nju
  • Splitska glazbenica rekla je da je na prvo slušanje znala kako je to "velika" pjesma, pjesma koju se isplatilo čekati
  • Na žalost, pri snimanju spota pjevačicu nije štedjela "zaprešićka bura" pa joj se brada tresla od hladnoće

"Vrlo je teško opisati kakva je to pjesma, jer ima toliko snažnu poruku" rekla je Danijela Martinović. "Ovo je zapravo pjesma budućnosti koja ima svoju prošlost. Zaista sam čitavim svojim bićem uvjerena da me ta pjesma stvarno tražila, a ja sam je dugo čekala i napokon smo se zagrlile! Kad se dogodi tako velika pjesma onda to znaš od prvog trenutka. Razum može odabrati drugačije, no srce uvijek ispravno osjeća. Kao kad se jednom u sto godina mjesec preklopi preko određene planete - eto upravo to se dogodilo i s ovom pjesmom, i svakim trenutkom sam u to sigurnija."

Želiš se uvjeriti? Pogledaj spot u režiji Darija Radusina...

Autor je Miro Lesić, a Danijela zajedno s njim i Ines Prajo potpisuje i tekst. "Kad pišem uvijek se referiram na neka svoja iskustva jer mislim da je istina ono što ne treba premosnicu do drugog srca. Srce uvijek prepozna istinu i ovo nije poetski zapis nego istina. Instinktivno sam tako pjevajući uz Mira i gitaru mijenjala dijelove teksta" ispričala je Danijela

"Ja svaki jači vjetar koji puše zovem bura, e tako je tog dana u Zaprešiću puhala dakle bura koja je tako snažno nosila oblake da nismo uspjeli snimiti ni jednu scenu koliko se svjetlo mijenjalo. Do zadnjeg kadra mi je brada toliko cvokotala da sam je doslovno rukom držala dok nisu rekli da snimaju. Promrzla sam do kosti ali to definitivno doživljavam kao dobar predznak jer, ni sama ne znam zašto, ali sve svoje najveće pjesme snimala sam u nevjerojatnim uvjetima i rezultat je bio vrhunski."    

Sve popularniji pokret recikliranja već viđenih stylinga u spotu je podržala i Danijela odjenuvši kultni bijeli kombinezon modnog dvojca Arileo koji je prvi put nosila prije osam godina, Arileo potpisuje i bijelu haljinu u spotu, dok je treću dizajnirala Aleksandra Dojčinović.

Photo: Pr/Karmen Oblak

Komentari 0